وحید واسطه در گفت و گو با ایسنا، با توجه به سیل خیز بودن خراسانشمالی اظهار کرد: این نقاط تهدیدی جدی برای جاری شدن سیلاب و ورود خسارت به زیرساختهای استان به شمار میآید.
وی گفت: برای اصلاح و رفع این نقاط به دستگاههای مربوطه همچون اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای، شهرداری، بنیاد مسکن و ... مکاتبات لازم انجام شده است.
واسطه افزود: از ۴۳۴ نقطه فاقد آبگذری بیش از ۱۰۰ سازه تقاطعی غیر ایمن(همچون پلها) بودهاند.
وی با اشاره به سازههای تقاطعی(پلهای) ساخته شده در بستر رودخانه بیان کرد: باید ظرفیت عبور آب از دهانه پلهای ساخته شده متناسب با ظرفیت آب گذاری رودخانهها باشد که اگر به این امر توجه نشود با واپس زدگی سیلاب مواجه خواهیم شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: از آنجایی که هزینه اجرای این سازههای تقاطعی بالا است، دستگاههای متولی به گونه ای آنها را احداث کردهاند که هزینهها کمتر شود اما ممکن است این سازهها تاب آوری لازم را در مقابل سیلابهای بزرگ را نداشته باشند و باید هرچه سریعتر برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات احتمالی، اصلاح شوند.
وی با بیان اینکه در این استان دو هزار و ۱۰۰ کیلومتر رودخانه در این استان وجود دارد، گفت: از این دو هزار و ۱۰۰ کیلومتر، شاخه اصلی اترک، مهمترین شاخه رودخانهای استان است.
وی افزود: سیلابهایی که به تناسب بارندگیها اتفاق میافتد در حوضه آبریز اترک و جنوب مرکزی استان است.
انتهای پیام
نظرات