• جمعه / ۲۶ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1402082618800
  • خبرنگار : 71145

چهل و دومین روز عملیات طوفان الاقصی

مقامات بیمارستان الشفا: افراد داخل بیمارستان با خطر مرگ روبه‌رو هستند

مقامات بیمارستان الشفا: افراد داخل بیمارستان با خطر مرگ روبه‌رو هستند

تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه برای چهل و دومین روز در حالی ادامه دارد که نیروهای اشغالگر به هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در نوار غزه ادامه می‌دهند، نگرانی‌ها در مورد تشدید بحران انسانی به دلیل کمبود تجهیزات پزشکی و کمک‌های غذایی به‌ویژه با اعلام یوآو گالانت درباره آغاز مرحله جدید عملیات زمینی در نوار غزه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، محمد ابوسلمیه، مدیر بیمارستان الشفا در غزه به الجزیره گفت: ما در معرض نابودی هستیم و هر دقیقه تعدادی در بیمارستان شهید می‌شوند. تمام غزه در حال نابودی است و بیماران در خانه‌های خود می‌میرند و این جنایت جنگی است.

وی افزود: تصویر تاریکی از اتفاقات وجود دارد، فقط اجساد و مرگ می‌بینیم و اشغالگران هنوز محوطه را محاصره کرده‌اند. این بیمارستان به یک زندان بزرگ تبدیل شده که در آن مردم در معرض نسل کشی قرار گرفته‌اند.

ابوسلمیه ادامه داد: اشغالگران مانع ورود به داروخانه مرکزی مجتمع می‌شوند. شرایط بیماران با ناتوانی در تهیه دارو بدتر می‌شود. ارتش اشغالگر آزادانه در داخل مجتمع حرکت می‌کند. اشغالگران به درخواست ما برای تامین سوخت و خروج مجروحان بی‌توجهی کرده‌اند. آب و غذایی که اشغالگران اجازه ورود آن را داده‌اند فقط برای ۲۰۰ نفر کافی است.

وی اظهار کرد: هر روزی که برای نوزادان نارس می‌گذرد زندگی آنها را تهدید می‌کند. ما هر کاری می‌کنیم تا نوزادان نارس را زنده نگه داریم. انکوباتورهایی که اشغالگران آورده‌اند بدون برق ارزشی ندارند. به دفن اجساد در قبرستانی که داخل بیمارستان حفر کردیم، ادامه می‌دهیم.

ابوسلمیه گفت: شرم آور است که مجروحان بدون یافتن جایی برای معالجه جان خود را از دست بدهند. افراد آواره راهروهای بیمارستان را پر کرده و در بیش از یک ساختمان تقسیم شده‌اند. مرگ این بیماران در مقابل چشم جهانیان جنایت جنگی است.

مدیر بیمارستان الشفا افزود:‌ ما به دنیا می‌گوییم که سازمان‌های بین‌المللی چیزی به ما نداده‌اند. نیروهای اشغالگر پس از ورود تجهیزات حیاتی بیمارستان را تخریب کردند. ادعای اشغالگران مبنی بر وجود سلاح در بیمارستان کاملا ساختگی است. ما می‌خواهیم که اشغالگران به بیماران، افراد آواره و خدمه آسیب نرسانند. اشغالگران مرتکب جنایات جنگی بی‌سابقه‌ای شده‌اند که قابل تحمل نیست.

دکتر محمد ابوسلمیه در این راستا پیشتر تصویری از شرایط سخت بیش از ۷۰۰۰ نفر از جمله مجروحان، بیماران، آوارگان و کادر پزشکی در بیمارستان را ۴۸ ساعت پس از اشغال آن توسط سربازان صهیونیست ارائه کرد که  تعدادی از بخش‌های مجتمع، داروخانه و دیوار شمالی آن بمباران شده است.

ابوسلمیه در تماس تلفنی با الجزیره با بیان اینکه در سایه سکوت عربی و جهانی همه افراد حاضر در بیمارستان محاصره شده‌اند و در معرض مرگ تدریجی هستند، خاطرنشان کرد: در میان آنها ۷۵۰ زخمی، بیش از ۳۶ نوزاد نارس، ۴۵ بیمار دیالیزی و ۵۰۰۰ آواره وجود دارد.

وی افزود که به دلیل کمبود دارو قادر به درمان کودکان نیستند و هرکسی که در حال حاضر در استان غزه بیمار شود ممکن است در خطر مرگ باشد.

رئیس بخش ارتوپدی بیمارستان الشفا: همه افراد حاضر در بیمارستان با تهدید مرگ روبه‌رو هستند

دکتر عدنان البرش، رئیس بخش ارتوپدی بیمارستان الشفا در شهر غزه، به الجزیره گفت که بیش از ۲۰۰ مجروح در بخش ارتوپدی وجود دارد که در معرض خطر مرگ قرار دارند.

وی افزود که به دلیل بمباران دارو، آب و غذا و ادامه محاصره نیروهای اشغالگر، همه افراد حاضر در بیمارستان به مرگ تهدید می‌شوند.

اشغالگران تعدادی اجساد را از داخل مجتمع پزشکی ربودند

رئیس بخش سوختگی بیمارستان الشفا در غزه به الجزیره گفت: اشغالگران تعدادی اجساد را از داخل مجتمع پزشکی ربودند. مرگ تعداد زیادی از نوزادان نارس در اثر محاصره رژیم صهیونیستی بر مجتمع ثبت شده‌است. ما اکثر بیماران مراقبت‌های ویژه را که در دستگاه تنفس مصنوعی بودند از دست دادیم. تک تیراندازها در سراسر منطقه اطراف بیمارستان مستقر هستند.

وی افزود: اشغالگران به دو ساختمان داخل مجتمع یورش بردند و تانک‌ها هنوز آنجا هستند. کودکان به دلیل کمبود آب تمیز از عفونت‌های روده‌ای شدید رنج می‌برند. غذای وارد شده حتی برای حدود ۴۰ درصد از کسانی که در بیمارستان هستند، کافی نیست. وضعیت عمومی امن نیست و به دلیل کمبود برق نمی‌توان عمل جراحی انجام داد. کمبود آب و برق در ساختمان‌های اصلی مجموعه را شاهد هستیم.

شهادت ۴۰ نفر در نتیجه محاصره بیمارستان الشفا توسط رژیم صهیونیستی

می الکیله وزیر بهداشت فلسطین نیز امروز از مرگ ۴۰ نفر از جمله سه نوزاد طی شش روز در نتیجه محاصره بیمارستان الشفا در غرب شهر غزه خبر داد.

الکیله به رسانه‌های قطری گفت: از ۱۱ نوامبر و آغاز محاصره بیمارستان الشفا توسط ارتش رژیم صهیونیستی، ۴۰ نفر از جمله سه نوزاد تازه متولد شده در نتیجه محاصره بیمارستان و نبود سوخت لازم و برق در این بیمارستان شهید شده‌اند. پزشکان ما در آنجا بدون آب و غذا هستند.

به گفته وی، بیمارستان الشفا که علاوه بر مجروحان و بیماران، حداقل شش هزار نفر را در خود جای داده، تنها بیمارستانی است که هنوز در شمال نوار غزه فعال است.

ممانعت اشغالگران از ورود دارو و غذا به بیمارستان الشفا

خبرنگار المیادین در غزه تاکید کرد که اشغالگران مانع دسترسی به بانک خون و انبارهای دارو و مواد غذایی در بیمارستان الشفا می‌شوند و نیروهای اشغالگر همچنان بیمارستان را محاصره کرده‌اند.

خبرنگار المیادین در غزه امروز گزارش داد که سربازان اشغالگر در داخل بخش‌های بیمارستان الشفا پرسه می‌زدند و تعدادی مواد منفجره را در بخش‌های این بیمارستان منفجر کردند. تانک‌ها در امتداد خیابان الوحده در میان عملیات بولدوزر ارتش در محوطه آن حضور دارند.

وی با تاکید بر اینکه اشغالگران همچنان شبکه ارتباطی و اینترنت را قطع کرده‌اند، خاطرنشان کرد: در مجاورت بیمارستان المعمدانی درگیری وجود دارد و شرایط آنجا بسیار خطرناک و دشوار است.

پیشتر اعلام شد، پس از حمله مجدد نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی به مجتمع پزشکی الشفا، تخریب تأسیسات، حیاط‌های آن و منزوی کردن کامل آن از جهان به دلیل قطع برق و اینترنت، همزمان با قطع اینترنت در نوار غزه بلاتکلیفی و ابهام بر وضعیت فعلی مجتمع پزشکی الشفا حاکم است.

مقامات بیمارستان الشفا: افراد داخل بیمارستان با خطر مرگ روبه‌رو هستند

دکتر محمد زقوت، مدیر کل بیمارستان‌های غزه گفت که وزارت بهداشت از شب گذشته ارتباط خود را با تیم‌های پزشکی داخل مجتمع الشفا از دست داده و نمی‌داند چه بر سر آنها آمده است.

وی افزود: وزارتخانه تماس‌هایی را از سوی آژانس‌های امدادی و صلیب سرخ جهانی برای انتقال برخی از بیماران و نوزادان نارس به بیمارستان‌های داخلی دریافت کرد، اما کمبود ظرفیت، وزارتخانه را بر آن داشت تا درخواست کند که آنها برای درمان به مصر منتقل شوند.

خبرنگار المیادین در غزه اعلام کرد: پس از قطع اینترنت و ارتباطات هیچ‌گونه اطلاعاتی از وقایع شمال غزه نداریم.

این خبرنگار گفت: سوخت ایستگاه‌های سوخت رسانی غزه تمام شده و ارتباطات و اینترنت نیز در سراسر غزه قطع است.

خبرنگار المیادین اشاره کرد، بیش از ۲۰ شهید پس از هدف قرار دادن یک ساختمان مسکونی در اردوگاه النصیرات به بیمارستان شهدای الاقصی منتقل شدند.

شرایط غم انگیز بیمارستان کمال عدوان

حسام ابو صفیه، مدیر بخش‌ اطفال مجتمع پزشکی کمال عدوان در غزه گفت که شرایط غم انگیز غزه بیمارستان را بر آن داشت تا بخش انکوباتور را با بخش مراقبت‌های ویژه ادغام کند و این نشان می‌دهد که فشار زیادی بر بیمارستان وجود دارد.

وی اظهار کرد: خانواده‌های مجروحان نیز خواستار پایان جنگ اسرائیل در نوار غزه و ارائه سوخت لازم برای ادامه کار بیمارستان برای نجات مجروحان به ویژه با قطعی مکرر برق شده‌اند که جان خانواده‌های آنها را تهدید می‌کند.

محاصره بیمارستان المعمدانی

هلال احمر فلسطین اعلام کرد که پس از محاصره شدن بیمارستان المعمدانی توسط نیروهای اشغالگر، ارتباط جمعیت هلال احمر با تیم‌های پزشکی خود که در بیمارستان المعمدانی در جنوب شهر غزه کار می‌کردند، به طور کامل قطع شده است.

هلال احمر فلسطین پیشتر اعلام کرده بود که نیروهای امدادی این سازمان در بیمارستان المعمدانی محاصره شده و علاوه بر تیراندازی شدید، صدای انفجارهایی را نیز در منطقه شنیده‌اند.

جمعیت هلال احمر فلسطین خاطرنشان کرد که تانک‌ها بیمارستان را در میان درگیری‌های شدید محاصره کرده‌اند.

نگرانی سازمان جهانی بهداشت از شیوع بیماری‌های واگیردار

سازمان جهانی بهداشت روز جمعه اعلام کرد که به شدت نگران گسترش بیماری‌ها در نوار غزه است، جایی که بمباران چند هفته‌ای صهیونیست‌ها باعث شده ساکنان آن در پناهگاه‌هایی با کمبود شدید مواد غذایی و آب تمیز تجمع کنند.

ریچارد پیپرکورن، نماینده این سازمان در سرزمین‌های فلسطینی، گفت که بیش از ۷۰ هزار مورد عفونت حاد تنفسی و حدود ۴۴ هزار مورد اسهال در نوار پرجمعیت غزه شناسایی شده که نشان می‌دهد این تعداد بسیار بیشتر از حد انتظار است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مسجد التقوی غزه را بمباران کردند

رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مسجد التقوی در محله الشیخ رضوان در شهر غزه را با دو موشک بمباران کردند.

حملات اشغالگران به مناطق مختلف غزه

​در ادامه حملات اشغالگران به مناطق مختلف غزه رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که هواپیماهای اشغالگر حملات مستمری را به محله شیخ رضوان انجام دادند. همچنین حمله توپخانه رژیم صهیونیستی میدان فلسطین و خیابان عمر مختار در مرکز شهر غزه را هدف قرار داد.

رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند که توپخانه رژیم صهیونیستی منطقه بئر النعجه در شمال نوار غزه را بمباران شدیدی کرد.

خبرنگار الجزیره نیز گفت: اشغالگران منطقه کنترل گمرکی در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند. به گفته این خبرنگار، تعداد شهدا در حمله اشغالگران به یک خانه در اردوگاه النصیرات به ۱۸ تن افزایش یافت که در بین آنها زنان و کودکان نیز هستند.

خبرنگار الجزیره در ادامه گزارش داد که بر اثر بمباران یک مدرسه مختص اسکان هزاران آواره در محله الزیتون شهر غزه توسط ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی، تعدادی شهید و زخمی شدند.

مقامات بیمارستان الشفا: افراد داخل بیمارستان با خطر مرگ روبه‌رو هستند

رسانه‌های فلسطینی همچنین گزارش دادند که در حمله نیروهای اشغالگر به گروهی از فلسطینی‌ها در شرق گذرگاه رفح در جنوب شرق این شهر، هفت تن به شهادت رسیدند.

رسانه‌های فلسطینی در خبری دیگر اعلام کردند، در بمباران رژیم صهیونیستی که اردوگاه جبالیا در شمال شرق شهر غزه را هدف قرار داد، ۱۱ تن شهید و تعدادی مجروح شدند.

خبرنگار الجزیره همچنین گفت: توپخانه رژیم صهیونیستی محله‌های التفاح و الشجاعیه و خیابان یافا در شهر غزه را هدف قرار داد. اشغالگران بمب‌های دودزا به منطقه ابو اسکندر و اردوگاه جبالیا و محله الشیخ رضوان شلیک کردند. خالد ابوهلال، دبیرکل جنبش «الاحرار» و پسرش پس از هدف قرار دادن خانه‌اش در محله الشیخ رضوان، به شهادت رسیدند و تعدادی دیگر مجروح شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی جسد یک سرباز زن را که در حمله هوایی در غزه کشته شده بود، بازگرداند

ارتش رژیم صهیونیستی امروز جمعه اعلام کرد که نیروهایش و اعضای شین بت جسد سرباز زن نوآ مرسیانو را از نوار غزه بازگردانده‌اند. مبارزان حماس این سرباز زن را در جریان حمله هفت اکتبر به «غلاف غزه» به اسارت گرفته بودند و اوایل این هفته طبق اعلام حماس در حمله صهیونیست‌ها کشته شد.

بر اساس بیانیه ارتش اشغالگر، جسد مرسیانو در ساختمانی در نزدیکی بیمارستان الشفا در غزه پیدا شد و اطلاعات مربوط به محل جسد توسط شین بت ارائه شد.

گردان‌های القدس: سه خودروی نظامی صهیونیست‌ها را هدف قرار دادیم

گردان‌های القدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی از هدف قرار دادن سه خودروی نظامی رژیم صهیونیستی با گلوله‌های تاندم در غرب غزه خبر داد. در بیانیه این گروه اشاره شده است که هدف قرار دادن خودروها در محور الصبره و تل الهوا رخ داده‌ است.

این در حالی است که گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد: «کیبوتس نیریم» را با تعدادی گلوله خمپاره بمباران کردیم.

القسام صبح پنج‌شنبه نیز اعلام کرد پنج جیپ نظامی را که قصد نفوذ به غرب بیت لاهیا را داشتند، با موشک‌های یاسین ۱۰۵ هدف قرار داد.

گردان‌های القسام با بیان اینکه رزمندگان مقاومت دو دستگاه جیپ یکی از نوع «وولف» و دیگری از نوع «دیفندر» را منهدم کردند، تأکید کرد: «با مسلسل‌ها از فاصله صفر آنها را هدف قرار دادیم.»

گردان‌ها القسام از انهدام ۲۱ خودروی صهیونیست به طور کامل یا جزئی در تمام جهات تهاجم به نوار غزه و از بین بردن یک نیروی اشغالگر در داخل ساختمانی در بیت حانون با ۱۲ گلوله موشکی «یاسین TBG» خبر داد.

به صدا درآمدن آژیرهای خطر در غلاف غزه،‌ سدیروت، عسقلان

این حملات در حالی است که آژیرهای هشدار در شهرک‌های اطراف غزه به صدا درآمدند. صدای آژیرهای خطر در کفار عزه در غلاف غزه، سدیروت، نیرعام،‌ ابیم و اطراف آن و عسقلان شنیده شد.

ارتش اشغالگر مدعی کنترل بر بندر مرکزی غزه شد

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد که کنترل عملیاتی بر بندر حاصل شده است. ارتش اشغالگر اعلام کرد که این امر طی عملیات مشترک نیروهای دریایی، زرهی و مهندسی علاوه بر نیروی هوایی صورت گرفت.

۸۰۷ هزار نفر از ساکنان غزه و شمال آن در خانه‌های خود ثابت قدم هستند

اداره مرکزی آمار فلسطین (دولتی) گفت: ۸۰۷ هزار نفر همچنان در غزه و استان‌های شمالی ساکن هستند، در حالی که حدود ۴۰۰ هزار نفر از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی که وارد چهل و دومین روز شده به استان‌های مرکزی و جنوبی نوار غزه آواره شده‌اند.

درسایه قطع اینترنت در غزه، وضعیت بیمارستان الشفا در هاله‌ای از ابهام

این اداره در بیانیه‌ای روز پنجشنبه اشاره کرد که تعداد ساکنان استان‌های غزه و شمال غزه را تا شامگاه ۱۱ نوامبر ۸۰ هزار نفر برآورد کرده‌است که نماینده حدود ۱۵۲ هزار خانواده از ۱.۲ میلیون فلسطینی ساکن در آنجا هستند.

نیروهای اشغالگر بارها از مردم شمال غزه خواستند تا به سمت جنوب حرکت کنند، اما اکثر ساکنان آن مناطق بر پایداری خود در خانه‌هایشان، آواره نشدن و امتناع خود از آواره شدن تاکید کردند.

کشته شدن یک افسر دیگر ارتش رژیم صهیونیستی

مقامات اشغالگر روز پنجشنبه اعلام کردند که معاون فرمانده گروهان چتربازان رژیم صهیونیستی در درگیری در شمال نوار غزه کشته شد.

منابع عبری اعلام کردند که کاپیتان شلومو بن نون، ۲۲ ساله، معاون فرمانده گروهان در گردان ۲۰۲ تیپ چتربازان بود و در جریان درگیری‌ها در شمال نوار غزه کشته شد. به این ترتیب ارتش رژیم صهیونیستی از افزایش شمار کشته‌های خود در غزه از آغاز حمله زمینی به این منطقه به ۵۵ نفر خبر داد.

ارتش صهیونیستی صبح پنجشنبه به کشته شدن دو افسر دیگر خود در نبرهای شمال غزه اعتراف کرد. یکی از کشته‌ها سرگرد آساو استاد ۲۲ ساله اهل کیبوتس بهان فرمانده یکی از دسته‌های گردان ۶۰۱ تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی است. دومین کشته هم سرگرد کفیر یستحاک ۲۲ ساله از قدس اشغالی فرمانده یکی از دسته‌های گردان ۵۲ تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی است که او هم در شمال نوار غزه کشته شده است. با کشته شدن این دو نظامی، شمار کشته‌های ارتش طبق اعلام رسمی از آغاز حمله زمینی به غزه به ۵۵ نفر افزایش یافت.

ارتش رژیم صهیونیستی گفته در درگیری‌های روز گذشته دو نظامی دیگر هم زخمی شدند که از نیروهای ذخیره گردان ۹۲۱۷ و تیپ جنوبی ارتش هستند. کشته‌های ارتش در نبرد طوفان الاقصی به ۳۷۰ نفر رسید

گالانت: وارد مرحله بعدی عملیات شدیم

یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه مدعی شد، ارتش بخش غربی شهر غزه را «اشغال» و آن را «پاکسازی» کرده و وارد مرحله بعدی عملیات شده است.

گالانت در ادامه اظهارات واهی خود ادعا کرد: «امروز به مقری رسیدم که نیروهای ویژه آن نیز در داخل بیمارستان الشفا مشغول به کار هستند، نتایج مهمی به دست آمده است و عملیات ادامه دارد و به صورت دقیق و گزینشی، اما بسیار مصمم در حال انجام است.»

درسایه قطع اینترنت در غزه، وضعیت بیمارستان الشفا در هاله‌ای از ابهام

گالانت مدعی شد: نیروهای اسرائیلی با دقت، قاطعیت و با هماهنگی بسیار بالا بین هوا، دریا و زمین طبق داده‌های اطلاعاتی بسیار قوی و جامع کار می‌کنند.

گالانت در رجزخوانی خود برای مقاومت گفت: «هرچه این عملیات را عمیق‌تر کنیم، فشار بر حماس را افزایش دهیم، مقرهای بیشتری را از بین ببریم، تونل‌های بیشتری را تخریب کنیم، اعضای بیشتری را از بین ببریم و سران سازمان‌های بیشتری را سرنگون کنیم، شانس بازگرداندن افراد ربوده شده‌مان بیشتر می‌شود، زیرا این دشمن فقط زبان زور و قدرت را می‌فهمد و ما به خوبی به آنها توضیح می‌دهیم که قدرت چیست.»

آمریکا: بلینکن با گانتس در مورد انتقال کمک‌ها به غزه گفت‌وگو کرد

وزارت خارجه آمریکا گفت که آنتونی بلینکن وزیر خارجه با بنی گانتس، عضو شورای جنگ رژیم صهیونیستی تلاش‌ها برای تسریع ارسال کمک‌ها به غزه و همچنین تلاش‌ها برای «جلوگیری از گسترش درگیری و تضمین آزادی گروگان‌ها» را مورد بحث و بررسی قرار داده است.

درسایه قطع اینترنت در غزه، وضعیت بیمارستان الشفا در هاله‌ای از ابهام

وزارت امور خارجه ایالات متحده توضیح داد که بلینکن به گانتس تاکید کرد که باید اقداماتی برای کاهش تنش در کرانه باختری از جمله خشونت شهرک نشینان انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha