به گزارش ایسنا، کانون مدیریت داراییهای فکری که با هدف ترویج، توسعه تعاملات و اطلاعرسانی رویکردها، مامویتها و برنامههای تحولی حیطه مالکیت فکری در قالب پاویون مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی فناوری نانو حضور یافته بود، به معرفی کانون، برنامههای حمایتی و فرآیندهای اجرایی جدید کانون پرداخت. تعدادی از مجموعههای کارگزاری مالکیت فکری معاونت علمی نیز در روزهای متنوع در غرفه حضور یافتند و به راهنمایی فناوران و محققان پرداختند.
در حاشیه این نمایشگاه، میترا امینلو، مدیر کانون مدیریت داراییهای فکری دیدارهایی با فناوران، صاحبان صنایع، مدیران اکوسیستم نوآوری داشت و مذاکراتی برای توسعه همکاریها شکل گرفت. در راستای تسریع و تسهیل ارائه خدمات حمایتی و توسعه فرهنگسازی بهویژه برای محققان جوان و دانشگاهی، تفاهمنامههای همکاری در روزهای مختلف نمایشگاه و با حضور مدیران مربوطه و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری با مجموعههای مختلف منعقد شد. از جمله این تفاهمنامهها، تفاهمنامه همکاری مشترک با بنیاد علم و فناوری جمیلی در زمینه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان و سایر رویدادهای آموزشی مشترک مالکیت فکری و با دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای کمک به توسعه و مدیریت داراییهای فکری دانشگاه، کمک به شکلگیری و توسعه اکوسیستم توسعه داراییهای فکری بهویژه تسهیلگری آموزش و توانمندسازی، نشستها و رویدادهای تخصصی برنامهریزی و شبکهسازی با تأکید بر ماموریتهای دانشگاه، جریانسازی و برنامهریزی توسعه فناوری بود.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، ترویج، فرهنگسازی، برنامهریزی و مدیریت توسعه فناوریهای راهبردی آینده و کمک به بهرهبرداری از داراییهای فکری ایجاد شده در دانشگاهها در همکاری با صنایع بهویژه بخش دانش بنیان از راهبردهای مهم کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری است.
چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی فناوری نانو از ۱۳ تا ۱۶ آبان ماه در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات