علی اکبر حسینی محراب در نشست شورای اشتغال خوزستان که امروز، ۲۴ آبان ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: باید حتما راستیآزمایی شود که تسهیلات کارفرمایی پرداخت شده در استان منجر به ایجاد اشتغال شود. این مساله باید توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بررسی و صحتسنجی شود.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به موضوع اشتغال بومی در خوزستان افزود: همه افرادی که در خوزستان زندگی میکنند بومی استان هستند و در بحث اشتغال بومی باید به کل استان نگاه شود نه اینکه بخواهیم هر شهرستان را جدا کنیم. این یک اصل است و مدیران در خصوص اشتغال نیروی بومی باید به این موضوع توجه داشته باشند که نیروی بومی به معنای کسی است که در خوزستان زندگی میکند.
استاندار خوزستان گفت: باید به دنبال قانون یا فرآیندی باشیم که هر دستگاه یا شرکتی به دنبال نیروی کار است از طریق آن فرآیند نیرو جذب کند تا بتوان با روندی صحیح نسبت به جذب نیروی کار توسط دستگاهها و شرکتها اقدام کرد.
حسینی محراب با تاکید بر مهارتآموزی نیروهای کار در استان عنوان کرد: نیروی ماهر هیچگاه بدون کار نمیماند و از این رو دستگاهها نسبت به مهارت آموزی به نیروها توجه جدی داشته باشند.
وی بیان کرد: آنچه شورای اشتغال دنبال میکند فکرها و ایدههای جدید است. این ایدهها باید در فرهنگ ما خوزستانیها شکل بگیرد. باید ایدههای موفق را رواج دهیم و کارهای سنتی و آمارهایی که هیچ کمکی به ما نمیکنند را کنار بگذاریم.
استاندار خوزستان گفت: باید در صحنه عمل، امکاناتی که در استان وجود دارد و یا میتواند وجود داشته باشد را با هم افزایی استفاده و آنها را ارتقا دهیم و از این ظرفیتها و امکانات برای ایجاد اشتغال استفاده کنیم.
حسینی محراب یادآور شد: مهمترین بحث در اشتغال این است که تولید استان به بازارهای مصرف هدف برسد و متناسب با بازارهای هدف در استان تولید داشته باشیم. اگر بتوانیم کالایی را به نرخ بازارهای بین المللی بفروشیم و محصولی را در این راستا تولید کنیم میتوانیم به مساله اشتغال در استان کمک کنیم.
وی با بیان اینکه باید محصولاتی با ارزش افزوده بالا تولید و در بازارهای بینالمللی عرضه کنیم، تاکید کرد: در این زمینه باید بازارهای بینالمللی را به خوبی مطالعه کنیم تا بتوانیم به این بازارها ورود کنیم.
انتهای پیام
نظرات