علی آقامحمدی چهارشنبه ۲۴ آبان در آیین نکوداشت «بانوی فرمانده»، مرضیه حدیدچیدباغ که به همت جهاددانشگاهی واحد همدان برگزار شد، با اشاره به حدیث کساء، اظهار کرد: در حدیث کساء وقتی همه خاندان پیامبر در کنار پیامبر، زیر کساء قرار میگیرند، ملائکه از پروردگار میپرسند چه کسانی هستند؟ خداوند میگوید اینها فاطمه، پدر فاطمه، همسر فاطمه و فرزندان فاطمه هستند.
وی با طرح این سوال که آیا مردان امروز جامعه ما زنان را به واقع ریشه زندگی خود میدانند؟ تصریح کرد: آیا مردان جایگاهی که خداوند و دین برای زن قائل است، قبول دارند؟ اگر کسی قبول نداشته باشد، خودش را از یک دارایی بزرگ و زندگی سعادتمند محروم کرده است.
آقامحمدی با بیان اینکه زن محور این عالم است، افزود: این نقش را برای دختران، زنان، همسران، مادران، خواهران و همه کسانی که این افتخار را دارند خداوند شرافت فاطمهگونه شدن را به آنها داده است، تعزیز کنیم.
وی با اشاره به اینکه وقتی قدر زن را نمیدانیم و مسیر را به انحراف میکشانیم، گرفتار میشویم، ادامه داد: اگر درباره خانم دباغ صحبت میکنیم درباره زنی حرف میزنیم که دختر لایقی برای پدر، همسر قابل و مادر بزرگی برای هشت فرزندش شد.
آقامحمدی با بیان اینکه خانم دباغ برای ۱۷ نوه خود بهترین مادربزرگ بود، اظهار کرد: چطور میشود زنی مبارزه میرود و در سختترین شرایط از دست رژیم فرار میکند و به لبنان میرود و رزمندگی را یاد میگیرد، در کنار فلسطینیها مبارزه میکند، در عراق در محضر امام راحل قرار میگیرد و فرمانده سپاه میشود، در تمام مبارزات اجتماعی شرکت میکند و نماینده مجلس میشود و هشت فرزند دارد.
وی با اشاره به اینکه خانم دباغ برای کمک به معیشت چند خانواده تحت پوشش خود مسافرکشی میکرد، خاطرنشان کرد: یک زن به این شجاعت، قدرت و قوت شاگرد «آیتالله سعیدی» شد و خانه خود را محل تجمع رزمندگان کرد.
آقامحمدی با بیان اینکه در کتاب خاطراتی که از خانم دباغ نوشته شده، بسیاری از کارهای او بیان نشده است، گفت: خانم دباغ انواع بیماریها را در حد دردهای رنجآور سخت داشت، با این حال نالهای از زندگی نداشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بیان کرد: امروز درباره کسی صحبت میکنیم که واقعاً قهرمان قهرمانان و افتخار زنان است و ما در شناساندن او هیچ کاری نکردیم.
وی با اشاره به اینکه خانم دباغ محور بزرگی برای جامعه است، اظهار کرد: زنان جامعه باید زن و قهرمان شوند، راه ما راه فاطمه و مرضیه است.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه پای صحبت مادران شهدا بنشینید، ادامه داد: چرا مادران شهدا را نبینیم و به عنوان الگو انتخاب نکنیم؟
آقامحمدی خطاب به زنان گفت: بیایید زن و قهرمان شوید. این مشی را بردارید. درباره خانم دباغ بخوانید و با دختران این خانم به صحبت بنشینید، چرا به دنبال موزه تاریخی هستیم؟ موزههای زندگی انسانی بهترین موزهها هستند.
وی با بیان اینکه امیدوارم این جلسه منشأ یک تحول در شهر همدان و ظهور زنان فرمانده شود، نسبت به برگزاری محافل قرآنی بانوان به نام خانم دباغ تأکید کرد و یادآور شد: کسانیکه میخواهند جلسه قرائت قرآن در منازل خود برگزار کنند، به نام خانم دباغ این کار را انجام دهند. باید جلساتی بگذاریم که مردم دائماً با قرآن آشنا شوند.
حضور زنان به انقلاب معنا بخشید
استاندار همدان نیز در این آیین با بیان اینکه حضور زنان به انقلاب معنا بخشید، گفت: اساساً انقلاب اسلامی یک تشخص و جایگاه ویژهای به زنان داد.
علیرضا قاسمیفرزاد اظهار کرد: خانم دباغ الگوی زن انقلاب اسلامی بوده و به شایستگی در فرمایشات مقام معظم رهبری به آن پرداخته شد.
وی تصریح کرد: اگر انقلاب اسلامی به پیروزی رسید شاید یکی از دلایل اصلی آن به صحنه آمدن بانوان بود. کمتر انقلابی را در دنیا سراغ داریم که در فاصله ۱۵ ساله به نتیجه برسد.
استاندار همدان با بیان اینکه باید جایگاه زن به ویژه زنان اسطورهای همچون خانم دباغ را گرامی بداریم، مطرح کرد: حضور بانوان فداکار و مجاهدی همچون خانم دباغ در کشور ما، مادران شهدا و همسران شهدا باعث شد انقلاب از یک نهال نوپای به شجره طیبه برسد.
انتهای پیام
نظرات