• چهارشنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402082417805
  • خبرنگار : 50225

استاندار تاکید کرد

مراکز معتادان متجاهر خوزستان باید افزایش یابند/ لزوم نظارت بر کمپ‌های ماده ۱۵

مراکز معتادان متجاهر خوزستان باید افزایش یابند/ لزوم نظارت بر کمپ‌های ماده ۱۵

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان بر لزوم افزایش تعداد کمپ‌های ماده ۱۶ در اهواز و دیگر شهرستان‌های خوزستان تاکید کرد.

علی‌اکبر حسینی‌محراب در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر خوزستان که امروز (۲۴ آبان‌ماه) برگزار شد، با اشاره به حادثه آتش‌سوزی کمپ ترک اعتیاد در لنگرود اظهار کرد: کمپ‌های ماده ۱۵ باید قانون‌مند باشند و بر فعالیت آن‌ها نظارت کامل شود. اگر نظارت وجود نداشته باشد، طبعا بهتر است معتاد در بیرون از این کمپ‌ها و در جامعه باشد اما اگر این کمپ‌ها با نظارت، فعال باشند قطعا فعالیت آن‌ها حتی از کمپ ماده ۱۶ نیز اولویت بیشتری دارد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این افراد در صورت ترک اعتیاد در مراکز ماده ۱۵، دیگر به معتاد متجاهر تبدیل نمی‌شوند. خانواده‌ها زمانی از این افراد دست می‌کشند که از آن‌ها ناامید می‌شوند و در نتیجه آن‌ها به معتاد متجاهر تبدیل می‌شوند اما اگر به خوبی در مراکز کمپ ماده ۱۵ درمان شوند به مرحله کمپ‌های ماده ۱۶ نمی‌رسند.

استاندار خوزستان گفت: باید تیمی متشکل از مسئولان حوزه‌های متخلف برای بازرسی کمپ‌های ماده ۱۵ تشکیل و بررسی این مراکز انجام شود. این مراکز باید شناسنامه داشته باشند و اطلاعات کامل همراه با عکس و فیلم از آن‌ها تهیه شود تا اگر احتمال خطر در این مراکز مانند حادثه لنگرود وجود دارد، سریع بسته شوند و از وقوع چنین حوادثی جلوگیری شود.

وی بیان کرد: همچنین باید ایجاد کمپ‌های ماده ۱۶ در شهرستان‌هایی مانند ماهشهر، آبادان، خرمشهر، دزفول، بهبهان، ایذه و باغملک که آمادگی راه‌اندازی این مراکز را دارند، گسترش یابد و در چهار سمت اهواز نیز این کمپ‌ها فعال شوند.

حسینی‌محراب با تاکید بر لزوم استفاده از پژوهش‌های دانشگاه‌ها در حوزه اعتیاد گفت: باید نیاز جامعه به دانشگاه منتقل و نتیجه اقدامات دانشگاه‌ها نیز در جامعه مشاهده شود. رابطه بین جامعه و دانشگاه باید به درستی برقرار و از این ظرفیت استفاده شود.

وی افزود: در مسائل اجتماعی بیشتر از صنعت و حوزه‌های دیگر، به این کارها نیاز داریم بنابراین دانشگاه‌ها باید نیاز ما در حوزه انسانی و جامعه را برطرف کنند. در این حوزه نیازها کشف نمی‌شوند در حالی که پایان‌نامه دکتری باید مساله‌ای از تاریکی‌های جامعه را حل کند.

استاندار خوزستان گفت: هر چه بیشتر بتوانیم با این شعار که معتاد یک بیمار است، این افراد را نجات دهیم موفق‌تر خواهیم بود. البته باید کاری کنیم که این افراد بعد از ترک اعتیاد به جامعه برگردند.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت خیرین برای برگشت افراد بهبودیافته از اعتیاد به زندگی افزود: خیرین و کسانی که در این راه کار می‌کنند، نباید خسته شوند  و نباید آن‌ها را از سرمایه‌گذاری در این حوزه پشیمان کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha