علیرضا قاسمیفرزاد سهشنبه ۲۳ آبان در جلسهای که در کارخانه قند هگمتان برگزار شد، اظهار کرد: ترغیب و تشویق کشاورزان استان همدان برای تحویل محصول چغندرقند خود به این مجموعه توسط سازمان جهادکشاورزی استان ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه تحویل محصول چغندرقند استان به کارخانه هگمتان از نظر فاصله مکانی و هزینههای بالای حمل سود بیشتری دارد، یادآور شد: با توجه به شرایط کمآبی استان همدان نیاز است که سازمان جهادکشاورزی با ارتباط و تعامل بیشتر با مرکز تحقیقات کشاورزی در زمینه بهرهوری بیشتر در هر هکتار از کشت چغندرقند و شیوه و روشهای استفاده از میزان کمتر آب و جلوگیری از پرت آب در این محصول با استفاده از بذرهای مناسب در ارتقاء راندمان و بهرهوری آب و خاک تلاش دوچندان داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه در حوزه فرااستانی و سطح ملی هر کجا که نیاز به پیگیری و مکاتبه باشد حمایت لازم را از این مجموعه خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: اطمینان بخشی کشاورزان در کشت این محصول برای تحویل به کارخانه براساس تعهد مورد انتظار است تا مانند سنوات گذشته کشاورزان با مشکل دپوی چغندرقند در مزارع خود مواجه نشوند و به محض استحصال محصول توسط کارخانه بلافاصله چغندرقند حمل و در این کارخانه تخلیه شود.
قاسمیفرزاد همچنین یادآور شد: نیاز است این کارخانه تدبیری داشته باشد که میزان توقف کامیونها در این مجموعه به حداقل برسد و کامیونهای حامل چغندرقند در صف تحویل محصول به کارخانه معطل نشوند.
اشتغال ۴۰۰ نفر در کارخانه قند هگمتان استان همدان
فرماندار شهرستان بهار هم از اشتغال مستقیم ۴۰۰ نیرو در کارخانه قند هگمتان این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل بالای این کارخانه در اشتغال، حمایت از این مجموعه با قدمت ۶۰ ساله در تولید و اشتغال از نقش مؤثری برخوردار است.
مجتبی فیضاللهی با بیان اینکه این کارخانه در سال ۱۳۴۲ تأسیس شده و در سال ۸۶ زمانی که در مرز ورشکستگی قرار داشت، به بخش خصوصی واگذار شد، یادآور شد: جایگاه استانی شهرستان بهار در ایجاد اشتغال بخش صنعت ویژه بوده و حمایت دوچندان از این حوزه نیز ضروری است.
به گزارش ایسنا، کارخانه قند هگمتان در کیلومتر ۲۵ جاده همدان- تهران در شهرستان بهار واقع شده و محصول اصلی این کارخانه شکر سفید است.
انتهای پیام
نظرات