طوبی عابدی در گفت وگو با ایسنا، حفاظت از منابع طبیعی را وظیفه یک سازمان مشخص ندانست و اظهار کرد: کل جامعه باید در امر حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست مشارکت داشته باشند.
وی با اشاره به اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور، افزود: لازم است در چنین طرحی مشارکت عمومی جامعه در اولویت امر باشد، از طرفی اقدامات لازم جهت اطلاع رسانی و آگاهی افزایی در راستای اجرای طرح، نقش مهم و اساسی دارد.
عضو هیئت علمی پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی تصریح کرد: قبل از انجام هر اقدامی لازم است ابتدا با اطلاع رسانی بتوان مقبولیت اجتماعی را کسب کرد و سپس دست به اقدام زد؛ به این ترتیب به نظر می رسد در استان گیلان مصادف نمودن چنین طرحی با یک جنبش اجتماعی همچون نهضت جنگل، پشتوانه مقبولیت اجتماعی لازم به دست خواهد آمد و در موفقیت طرح نقش بسزایی دارد.
عابدی با اشاره به نقش و سهم گیلان در طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور، خاطرنشان کرد: درختکاری ها در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد نهال علاوه بر احیای جنگل ها و زراعت چوب به سرانه فضای سبز اختصاص می یابد و لذا باید برای هر بخش به طور تخصصی اقدامات مشارکت طلبانه و اطلاع رسانی صورت گیرد تا موفقیت مورد انتظار حاصل شود.
وی عنوان کرد: تلفیق رویداد تاریخی مهم جنبش جنگل با طرح ملی کاشت درخت در کشور می تواند آغاز تغییرات مهم و گام مهمی در حفاظت و صیانت از جنگل های کشور باشد.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری ایسنای گیلان جریان فرهنگی اجتماعی "رویش جنگل، در امتداد جنبش جنگل" را به عنوان پیشنهاد مطرح کرده تا کاشت مردمی یک میلیارد نهال از گیلان و از ۱۱ آذر آغاز شود و چون مقارن با نام یکی از عاشقان ایران، جنگل و مردم؛ "میرزا کوچک خان" است پشت این حرکت ایراندوستانه و مشفقانه میتوان فرهیختگی، خردمندی و فرزانگی را شاهد بود و امیدواریم که این طرح به ثمر بنشیند.
انتهای پیام
نظرات