بابک محبوب علیلو در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اکنون صرف نگهداری محکومان در زندانها مد نظر قوه قضائیه نیست و هدف از زندانی کردن افراد این است که زمینهی اصلاح و سازگاری اجتماعی برای این افراد فراهم شود.
وی ادامه داد: هدف اصلی از زندانی کردن افراد، بازسازگاری اجتماعی زندانیان بوده و در این خصوص باید فضای امنی برای زندانیان فراهم شود تا بتوانند به جامعه بازگردند.
وی بیان کرد: برنامههای مختلف فرهنگی، پرورشی و آموزشی داخل زندانهای استان برگزار میکنیم که از جملهی این برنامهها میتوان به بحث قرائت و درک مفاهیم و حفظ قرآن و نهجالبلاغه اشاره کرد.
محبوب علیلو عنوان کرد: هر مددجویی که در زندان بتواند در این راستا فعالیت کند و در آزمونها موفق شود، متناسب با نوع و حجم فعالیت فرهنگی او امتیاز میدهیم که از جمله این امتیازها، استفاده از مرخصی خارج از زندان و بحث برخورداری از آزادی با پابند الکترونیکی است.
وی اظهار کرد: توانستیم تا حدودی در این راستا موفق عمل کنیم و تعداد قابل توجهی از زندانیان در دورهی تحمل محکومیت خود توانستهاند چندین جزء و یا حتی تمام قرآن را حفظ کنند که این امر علاوه بر بهره برداری از امتیازات قانونی سبب تقویت بعد روانی فرد زندانی نیز شده است.
وی افزود: اجرای این طرحها نتایج و ثمرات ارزشمندی داشته است، به طوری که حتی مجریان و متولیان این طرح نیز در ابتدا تصور چنین تاثیرگذاری را برای زندانیان و خانوادههایشان نداشتند.
انتهای پیام
نظرات