هانی تحویل زاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون به چند شرکت تولیدکننده شیرخشک نوزاد ارزی برای واردات مواد اولیه داده نشده است، گفت: ارز تخصیص داده شده تنها بدهی تعدادی از شرکتها را کم کرده است.
وی با اشاره به اینکه مصرف شیرخشک در کشور ماهانه ۵ میلیون و سالانه ۶۱ میلیون قوطی است، افزود: باید حدود ۲ برابر یعنی ۱۰ میلیون قوطی شیرخشک در ماه تولید شود تا کمبودی در بازار احساس نشود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد با اشاره به اینکه باید از ظرفیت تمام تولیدکنندگان استفاده و تا پایان سال به همین میزان تولید شده تا مشکلی به وجود نیاید، گفت: اجازه واردات ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قوطی شیرخشک به ۸ شرکت فوریتی داده شده که از این مقدار سهم یک شرکت ترکیهای ۴ میلیون است. یک میلیون قوطی آن وارد گمرک شده و به دلایل نامعلومی هنوز توزیع نشده است.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک عنوان کرد: اگر کسی بخواهد واردات شیرخشک داشته باشد، راحتتر از تولیدکنندگان میتواند ارز دریافت کند.
وی در پایان گفت: معتقدیم ابتدا باید همه کارخانههای تولید داخل با تمام ظرفیتهای خود کار کنند و اگر بازار تامین نشد واردات انجام شود.
انتهای پیام
نظرات