بهادر کرمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: طبق گزارش موسسه استنادی پایش علم و فناوری جهان اسلام، در جدیدترین رتبهبندی دانشگاههای کشورهای گروه D۸ که توسط گروه رتبهبندی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) منتشر شده است، دانشگاه یاسوج موفق به صعود ۱۷ پلهای نسبت به رتبهبندی ۲۰۲۱ شد.
وی افزود: به منظور رتبهبندی دانشگاههای کشورهای گروهD۸، اطلاعات پژوهشی ۱۶۲۲ سازمان از کشورهای عضو این گروه شامل جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، اندونزی، مالزی، مصر، بنگلادش، نیجریه و پاکستان در پایگاه اطلاعاتی InCites در فاصله سالهای ۲۰۲۰-۲۰۱۸ مورد بررسی قرار گرفته و دانشگاههایی که بیش از ۱۵۰ مدرک را در این بازه زمانی منتشر کرده بودند (شامل ۴۹۶ دانشگاه)، جامعه هدف رتبهبندی را تشکیل دادند.
کرمی اظهارکرد: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در این رتبهبندی، مهمترین مأموریت دانشگاهها که عبارتند از پژوهش، نوآوری، آموزش و فعالیتهای بینالمللی را مدنظر قرار داده است.
گفتنی است که در این گزارش، کشورهای ترکیه (۱۶۶ دانشگاه)، جمهوری اسلامی ایران (۸۰ دانشگاه)، پاکستان (۶۰ دانشگاه) و اندونزی (۶۰ دانشگاه) بیشترین تعداد دانشگاههای حاضر در رتبهبندی را دارا هستند.
در فهرست دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی آسیاییQS) ۲۰۲۴)، دانشگاه صنعتی شریف رتبه اول و دانشگاه تهران در جایگاه دوم و دانشگاه یاسوج در جایگاه ۲۳ قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات