• جمعه / ۱۹ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402081913629
  • خبرنگار : 71628

کشته شدن حداقل ۹۹ نفر از کارکنان سازمان ملل در جنگ غزه

کشته شدن حداقل ۹۹ نفر از کارکنان سازمان ملل در جنگ غزه

آژانس امداد و کار سازمان ملل (آنروا) با هشدار نسبت به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، اعلام کرد که حداقل ۹۹ نفر از کارمندان این آژانس در این جنگ جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، «فیلیپ لازارینی» کمیسیونر آژانس امداد و کار سازمان ملل گفت که حداقل ۹۹ نفر از کارمندان این آژانس در پی حملات رژیم صهیونیستی در غزه جان خود را از دست داده‌اند.

پایگاه خبری کوستال دایجست در این باره نوشت: لازارینی با اشاره به این که محدود کردن شدید غذا، آب و دارو «تنبیه جمعی» است، گفت که کشتار هزاران کودک «نباید صدمات جانبی در نظر گرفته شود.»

این کمیسیونر سازمان ملل گفت که مجبور کردن یک میلیون نفر به ترک خانه‌هایشان و جمع کردن آن‌ها در مناطقی که زیرساخت‌های کافی ندارند، «آوارگی اجباری» محسوب می‌شود.

وزارت بهداشت فلسطین روز پنج‌شنبه اعلام کرده بود که ۱۵ فلسطینی در کرانه باختری کشته و ۲۰ نفر دیگر توسط نیروهای رژیم صهیونیستی در حمله اخیرشان به جنین، اردوگاه پناهندگان و دیگر شهرهای فلسطینی مجروح شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حال انجام دادن حملاتی به جنین است اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

طبق آمار وزارت بهداشت فلسطین، حداقل ۱۷۸ فلسطینی از زمان عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی علیه رژیم صهیونیستی و آغاز جنگ غزه، در کرانه باختری کشته‌اند.

در همین حال دانشجویان ۲۸ دانشگاه در سراسر انگلیس  تجمعاتی در اعتراض به این وضعیت و درخواست برای آتش‌بس در جنگ غزه، پنج‌شنبه و جمعه (امروز) تجمعاتی برگزار می‌کنند.

جامعه فلسطینی دانشگاه‌های انگلیس در بیانیه مشترکی گفت: «فضای خصومت‌انگیزی که از سوی مدیران دانشگاه‌ها برانگیخته شده، باعث شده فلسطینی‌ها به طور موثری از حقوق خود برای سوگواری علنی فاجعه‌ای که مردم غزه از سر می‌گذرانند، منع شوند.»

درگیری‌ها در غزه در پی عملیات غافلگیرانه و گسترده «طوفان الاقصی» توسط حماس علیه مواضع رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر (۱۵مهر) آغاز شد.

به گفته مقاومت فلسطین، این حمله در پی تعدی به حریم مسجدالاقصی و خشونت فزاینده شهرک‌نشینان صهیونیست علیه مردم فلسطین انجام گرفت.

از آن پس، رژیم صهیونیستی نوار غزه را هدف بمباران‌های متعدد خود قرار داده و با قطع آب، برق و گاز این منطقه آن را در محاصره انسانی قرار داده است. در پی تلاش‌های دیپلماتیک بین‌المللی، چند روز پیش، برخی از کمک‌های انسانی از مرز رفح به این منطقه راه یافت.

رژیم صهیونیستی در این درگیری با بمباران ساختمان‌های غیرنظامی، مسجد، دانشگاه، کلیسا، بیمارستان و ساختمان‌های مسکونی، همچنین با استفاده از تسلیحات ممنوعه، از جمله بمب‌هایی که در آن فسفر سفید به کار رفته، مرتکب جنایات جنگی متعددی شده است.

تخریب کامل برخی مناطق و آواره شدن مردم غزه از اثرات حملات رژیم صهیونیستی و جان باختن بیش از ۱۰ هزار نفر از غیرنظامیان این منطقه بوده است.

کاخ سفید روز گذشته اعلام کرد که رژیم صهیونیستی درگیری در برخی نقاط شمال غزه را روزانه ۴ ساعت به منظور کمک‌های انسانی متوقف خواهد کرد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha