• پنجشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402081813201
  • خبرنگار : 50184

فرماندار ثلاث باباجانی: 

"چشمه‌ریزه" می‌تواند ثلاث باباجانی را از بن بست خارج کند 

"چشمه‌ریزه" می‌تواند ثلاث باباجانی را از بن بست خارج کند 
عکس از آرشیو

ایسنا/کرمانشاه فرماندار ثلاث باباجانی خواستار ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در اطراف "چشمه ریزه" این شهرستان شد.

فرامرز باوند پوری، امروز (۱۸ آبان) در نشست شورای اداری شهرستان ثلاث باباجانی که با حضور استاندار و مسئولین استانی برگزار شد، با اشاره به برخی مطالبات مردم این شهرستان، اظهار کرد: در این شهرستان ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی داریم که می تواند پاره‌ای از مشکلات آن را را حل کند. 

به گزارش ایسنا، باوند پوری یکی از این ظرفیت ها را منطقه گردشگری چشمه ریزه خواند و گفت: در حال حاضر این چشمه هیچگونه زیرساخت گردشگری ندارد، درحالیکه هرساله گردشگران زیادی برای خواص درمانی این چشمه به این منطقه سفر می کنند. 

فرماندار ثلاث باباجانی خاطرنشان کرد: درصورتی که زیرساخت های گردشگری در این منطقه فراهم شود، تعداد گردشگران بیشتری به اینجا خواهند آمد و می تواند ثلاث باباجانی را از حالت بن بست بودن خارج کند. 

وی در ادامه به ظرفیت های این شهرستان در حوزه ورزش اشاره کرد و گفت: متاسفانه طی حدود پنج سال گذشته هیچ مدیرکل ورزشی پای خود را به شهرستان ثلاث باباجانی نگذاشته است. 

باوند پوری متذکرشد: سال ۱۳۹۶ در جریان زلزله ازگله زیرساخت های ورزشی این شهرستان همچون سالن ورزشی ازگله آسیب دید، اما در طول سال‌های گذشته به حال خود رها شده و هنوز مرمت نشده اند. 

وی خاطرنشان کرد: ثلاث باباجانی استعدادهای ورزشی بسیار خوبی دارد، اما باتوجه به اینکه چندان به ورزش این شهرستان توجه نشده، این استعدادها معرفی نشده اند. 

فرماندار ثلاث باباجانی در ادامه به تخریب گسترده زلزله بزرگ شش سال قبل این شهرستان اشاره کرد و گفت: اعتبارات زیادی برای زیرساخت های آسیب دیده شهرستان جذب شد، اما کجا رفته و برای چه هزینه شده، مشخص نیست. 

وی یادآور شد: همچنین در حال حاضر حدود ۸۵ درصد ادارات ما مستاجر هستند و اگر کسی بخواهد به یک اداره برود دچار سرگردانی می شود، لذا درخواست احداث یک مجتمع اداری بزرگ را داریم. 

باوند پوری ادامه داد: همچنین خط انتقال آب سد آزادی به دشت حُر از جمله مصوبات سفر رهبری به استان است که در حال حاضر به دلیل وجود نقص فنی اجرای طرح با مشکل مواجه شده است. 

وی متذکرشد: با اجرای فاز اول این پروژه ۱۷۰۰ هکتار از زمین های دیم منطقه به آبی تبدیل می شود و زمینه اشتغال ۵۱۰۰ نفر را هم فراهم خواهد کرد. 

فرماندار ثلاث باباجانی در ادامه به مشکل کم آبی شهرستان هم اشاره‌ای داشت و افزود: مشکل کم آبی در برخی مناطق باعث شده تا مردم دام هایشان را بفروشند و باغات هم با خشکسالی مواجه شوند. 

وی همچنین به نبود مرکز پزشکی قانونی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه واجد شرایط برای احداث مرکز پزشکی قانونی نیستیم، لذا درخواست داریم حداقل یک سالن تشریح در این شهرستان راه اندازی شود. 

باوندپوری در ادامه خواستار تسریع در گازرسانی به شهر ازگله و ۷۰ روستای واجد شرایط شد و گفت: ازگله تنها شهری در سطح استان است که هنوز گازرسانی نشده است. 

وی در ادامه خواستار تخصیص آب سد آزادی برای تامین آب شرب شهرهای میرآباد و تازه آباد، تکمیل تصفیه خانه شهرهای ازگله، تازه آب و میرآباد، تسریع در تکمیل تونل سیاه طاهر و ... شد. 

فرماندار ثلاث باباجانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نوپا بودن شهرستان ثلاث باباجانی، اظهار کرد: این شهرستان سال ۱۳۸۱ تاسیس شد و علیرغم نوپا بودن و بعد مسافت نسبت به مرکز استان، طی سالهای گذشته اقدامات بسیار خوبی در آن انجام شده است. 

وی خاطرنشان کرد: طی سال گذشته و امسال در حوزه برق رسانی به روستاها، احداث شبکه راه روستایی، آبرسانی به روستاها، ایمن سازی راه ها، احداث شبکه آب و فاضلاب، گازرسانی به روستاها و ... اقدامات خوبی انجام شده است. 

به گفته این مسئول طی سال گذشته و امسال دستگاه های خدمات رسان ۳۹۴ میلیارد تومان در این شهرستان هزینه کرده اند و اقدامات خوبی انجام شده است.

باوندپوری عنوان کرد: در طرح نهضت ملی مسکن هم حدود ۷۰۰ خانوار در این شهرستان ثبت نام کرده اند که تاکنون دو هکتار زمین برای حدود ۱۰۴ خانوار تامین شده و تامین زمین برای مابقی خانوارها در حال اجرا است.

شهرستان ثلاث باباجانی دارای ۴۷ هزار و ۷۰۶ نفر جمعیت و سه شهر، سه بخش و ۲۰۵ روستا است. 

دکتر محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه صبح امروز(پنجشنبه) در یازدهمین سفر شهرستانی خود وارد "ثلاث باباجانی" شد.

سفرهای شهرستانی استاندار با رویکرد جدیدی انجام و مشکلات و دغدغه های اصلی هر شهرستان با حضور معاونان استاندار، مدیران استان و شهرستان و صاحب نظران آن حوزه بررسی و پیگیری می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha