• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۲ / ۲۰:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402081712981
  • خبرنگار : 50189

مدیرکل منابع طبیعی استان اعلام کرد

اجرای موفق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کرمان با مشارکت صنایع 

اجرای موفق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کرمان با مشارکت صنایع 

ایسنا/کرمان مدیر کل منابع طبیعی استان کرمان گفت: کاشت یک میلیارد درخت یک طرح مردمی و اجتماعی است. دارای شیوه‌نامه اجرایی، شرح خدمات، دستورالعمل اجرایی و بسته‌های سیاستگذاری است و برای اجرایی شدن این طرح نهادها و دستگاه‌های مختلف و صنایع مشارکت دارند.

علیرضا ابوالحسنی امروز، ۱۷ آبان ماه در نشست هماهنگی مشارکت صنایع در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور با مدیر کارخانه فولاد شهرستان راور با بیان اینکه اجرای این طرح مردمی برای کشور پر اهمیت است، اظهار کرد: پس از کاشت درخت توسط رهبر معظم انقلاب، بسیاری از دستگاه‌های نظامی و غیرنظامی در امر درختکاری ورود کرده و مشارکت در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را برای خود وظیفه و تکلیف دانسته‌اند.

ابوالحسنی با اشاره به تشکیل کنوانسیون‌های متعدد محیط زیستی در پی تخریب جنگل‌ها و منابع طبیعی از جمله کنوانسیون تغییر اقلیم، کنوانسیون مقابله با بیابان‌زایی و کنوانسیون تنوع زیستی در دنیا، تصریح کرد: این کنوانسیون‌ها تصمیم گرفته‌اند تا سال ۲۰۳۰ میزان تولید کربن و گازهای گلخانه‌ای را به صفر برسانند و از این رو کاشت یک تریلیون درخت تا سال ۲۰۳۰ هدفگذاری شده است.

 مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان گفت: طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور از یک سند پشتیبان برخوردار است و این سند توسط دفتر شورای عالی جنگل و با همکاری معاونت امور جنگل تهیه و در اختیار صاحب نظران، اساتید، مدیران و مرکز تحقیقات جنگل‌ها و مراتع قرار گرفته و نظرات تکمیلی آنان اخذ شده است.

 مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان افزود: کاشت یک میلیارد درخت یک طرح مردمی و اجتماعی است. دارای شیوه‌نامه اجرایی، شرح خدمات، دستورالعمل اجرایی و بسته‌های سیاستگذاری است.

وی بیان کرد: برای اجرایی شدن این طرح نهادها و دستگاه‌های مختلف و صنایع مشارکت دارند و تفاهمنامه‌های زیادی با بخش‌های مختلف دولتی و غیردولتی امضاء شده است. هدف این طرح افزایش سرانه جنگل در کشور و به تبع آن استان است و همه این درختان در مناطق جنگلی کاشته نمی‌شوند، کاشت درخت در اراضی حاشیه‌ای جاده‌ها، اطراف و محوطه کارخانجات، پادگان‌های نظامی، بوستان‌ها و ... هم در برنامه قرار دارد.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه در مباحث مردمی‌سازی و مشارکت، بخشی از درختکاری را صاحبان صنایع انجام می‌دهند و در اراضی کشاورزی مدیریت با خود مردم است، گفت: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت یک طرح مکان محور است و تمامی درختان در مکان‌های مطالعه شده کاشته می‌شوند.

نادر شعبانی مدیر کارخانه فولاد راور نیز در این نشست آمادگی این مجموعه را در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی و همراهی با فعالیت‌های احیاء منابع طبیعی و زیست محیطی اعلام کرد و گفت: مجموعه فولاد راور در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در تعامل و همکاری کامل خواهد بود.

وی با اشاره به راه‌اندازی تصفیه‌خانه آب کارخانه فولاد گفت: تامین آب و نهال با کیفیت و سازگار با اقلیم منطقه، از نکات مهم اجرای موفق نهالکاری است و با توجه به منبع آبی در اختیار این کارخانه و نهال‌های با کیفیت که مقرر شد از طرف اداره کل منابع طبیعی در اختیار این مجموعه قرار گیرد ابراز امیدواری کرد که کارخانه فولاد راور نقش خود را در اجرای این طرح مهم و مردمی و افزایش فضای سبز استان و کشور به خوبی ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha