سهراب صحرایی در گفت و گو با ایسنا، با پیش بینی افزایش تولید ماهیان گرمابی در استان، گفت: در حالی که سال گذشته حدود ۵۵۰۰ تن انواع ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تولید شد، امسال پیشبینی میشود تولید ماهیان گرمابی در استان به قریب شش هزار تن برسد.
صحرایی با بیان اینکه ۹۵ درصد ماهیان گرمابی تولیدی در استان در مزارع مجتمع پرورش ماهی شهدای شهرستان قصرشیرین تولید میشود، گفت: در دیگر شهرستانها هم استخرهای منفرد پرورش ماهی گرمابی به تعداد محدود فعال است.
سرپرست مدیریت شیلات استان کرمانشاه افزود: چهار نوع ماهی گرمابی شامل کپورمعمولی، کپور علف خوار(آمور)، فیتوفاگ و بیگ هد(سرگنده) در استان کرمانشاه تولید می شود.
صحرایی یادآور شد: استان کرمانشاه رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را در بین استانهای غیرساحلی کشور دارد.
صحرایی گفت: برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا دی ماه ادامه مییابد.
انتهای پیام
نظرات