به گزارش ایسنا، هند در حال بررسی سیاستی برای اجباری کردن مجهز شدن تلفنهای هوشمند به تجهیزات سخت افزار ضروری برای دریافت سیگنالهای تلویزیونی زنده بدون نیاز به شبکههای تلفن همراه است. این کشور استفاده از فناوری ATSC ۳.۰ را پیشنهاد کرده که در آمریکای شمالی محبوب است و امکان مکانیابی دقیق سیگنالهای تلویزیونی را فراهم کرده و کیفیت تصویر بالایی را ارائه میکند.
با این حال، این شرکتها میگویند تلفنهای هوشمند فعلی در هند، به سخت افزار لازم برای کار کردن با فناوری ATSC ۳.۰ مجهز نیستند و هرگونه اقدام برای سازگار کردن آنها، هزینه هر دستگاه را ۳۰ دلار یا بیشتر افزایش میدهد. بعضی از این نگرانند که برنامههای تولید فعلی ممکن است ضربه بخورند.
سامسونگ، کوالکام و شرکتهای سازنده تجهیزات مخابراتی نوکیا و اریکسون، در نامه مشترکی به وزارت ارتباطات هند نوشتند که افزودن امکان پخش تلویزیون در تلفن هوشمند، ممکن است عملکرد باتری دستگاهها و دریافت سیگنال مخابراتی را ضعیف کند.
در این نامه آمده است: ما هیچ ارزشی برای پرداختن به این بحث نمیبینیم.
به گفته یک منبع آگاه، این پیشنهاد همچنان تحت رایزنی قرار دارد و ممکن است تغییراتی پیدا کند و هیچ مهلت زمانی برای پیاده سازی آن وجود ندارد.
به گفته مدیران این شرکتها، پخش دیجیتالی کانالهای تلویزیونی در تلفنهای هوشمند در کشورهایی مانند کره جنوبی و آمریکا مورد استقبال محدودی قرار گرفته و به دلیل عدم وجود دستگاههایی که از این فناوری حمایت میکنند، رشد چندانی نداشته است.
این جدیدترین مورد مخالفت شرکتهایی است که در بخش تلفنهای هوشمند هند فعالیت میکنند. این شرکتها در ماههای اخیر، با اقدام هند برای سازگاری تلفنها با یک سیستم ناوبری بومی و یک پیشنهاد دیگر برای اجباری کردن تست آزمایش امنیتی برای تلفنها مخالفت کردند.
برای دولت هند، ویژگیهای پخش تلویزیونی زنده، راهی برای کاهش بار ترافیکی شبکههای مخابراتی است که تماشای ویدئوی بالایی دارند.
انجمن سلولاری و الکترونیک هند (ICEA) که گروه لابی سازندگان تلفنهای هوشمند و نماینده شرکتهایی نظیر اپل و شیائومی است، در نامهای به طور محرمانه با این اقدام مخالفت و اعلام کرده بود هیچ سازنده گوشی بزرگی در سطح جهان در حال حاضر از ATSC ۳.۰ پشتیبانی می کند.
بر اساس گزارش رویترز، طبق آمار شرکت تحقیقاتی کانترپوینت، سامسونگ با سهم ۱۷.۲ درصدی، در رتبه نخست بازار تلفنهای هوشمند هند قرار دارد و پس از آن شیائومی با سهم ۱۶.۶ درصدی ایستاده است.
انتهای پیام
نظرات