• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1402081712576
  • خبرنگار : 71516

بلینکن:‌ اسرائیل نمی‌تواند غزه را اداره کند/ حمایت گروه ۷ از آتش‌بس و ایجاد گذرگاه انسانی

بلینکن:‌ اسرائیل نمی‌تواند غزه را اداره کند/ حمایت گروه ۷ از آتش‌بس و ایجاد گذرگاه انسانی

وزرای خارجه گروه هفت در بیانیه‌ای بعد از نشست‌شان در توکیو بر حمایت از آتش بس و ایجاد گذرگاه انسانی در غزه تأکید کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری الجزیره، وزرای خارجه گروه هفت (G7) شامل کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا در بیانیه‌ای بعد از نشست‌شان در توکیو بر لزوم اتخاذ اقدامات فوری برای حل بحران انسانی در غزه و حمایت از آتش بس و ایجاد گذرگاه انسانی در غزه تأکید کردند.

این وزرا مدعی شدند که رژیم صهیونیستی حق دارد از خود و شهروندان خود بر اساس قوانین بین‌المللی دفاع کند.

وزرای خارجه گروه هفت هم‌چنین تأکید کردند: ایران باید از حمایت از حماس و «اقداماتی که ثبات خاورمیانه را بر هم می‌زند»، دست بردارد.

در بیانیه گروه هفت بر همبستگی با تمام قربانیان حملات و تمام غیرنظامیان فلسطینی و رژیم صهیونیستی نیز تأکید شده است.

در این بیانیه آمده است: ما از آتش بس انسانی موقت در غزه برای تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه و آزادی اسرا حمایت می‌کنیم.

کشورهای عضو متعهد شدند که یک مبلغ اضافی حدود ۵۰۰ میلیون دلاری به ملت فلسطین کمک کنند.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفت: نشست توکیو بر بحران در خاورمیانه و آتش بس‌های انسانی و رفع نیازهای فوری متمرکز بود.

وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد: ما خواهان پایان فوری نزاع برای کاهش رنج و مشکلات غیرنظامیان هستیم. آمریکا با کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها در زمان کنونی و در آینده مخالف است و خواهان همزیستی فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها با فرصت‌های مساوی است.

بلینکن گفت: نباید غزه را محاصره یا بخش‌هایی از آن را جدا کرد. ما از راهکار تشکیل دو دولت حمایت می‌کنیم. امکان ندارد که حماس همچنان بر غزه سیطره داشته باشد و احتمالا بعد از جنگ به مرحله انتقالی نیاز داشته باشیم. اسرائیل نمی‌تواند غزه را اداره کند و رهبران اسرائیلی به ما گفته‌اند که قصد چنین کاری را ندارند.

جیمز کلورلی، وزیر خارجه انگلیس در این نشست گفت: نباید این مسئله را فراموش کنیم که در آینده نه چندان دور اسرائیل مسئولیت امنیتی را برعهده خواهد داشت چراکه نیروهایی در غزه دارد. اما نظر ما اقدام فوری برای تشکیل رهبری فلسطینی حامی صلح به عنوان بهترین نتیجه است. مسوولیت امنیتی اسرائیل در غزه تنها می‌تواند موقت باشد.

یوکو کامیکاوا، وزیر خارجه ژاپن پیش از این تأکید کرد که اعضای گروه هفت بر اجرای راه حل تشکیل دو دولت به عنوان تنها راه برای صلح عادلانه و دائم و حمایت از آتش بس موقت و ایجاد گذرگاه انسانی برای تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه تأکید دارند.

وی تأکید کرد، اعضای گروه هفت درباره اهمیت ممانعت از تشدید تنش در غزه و گسترش آن اتفاق نظر دارند.

وزرای خارجه گروه هفت برای اتخاذ یک موضوع مشترک درباره جنگ غزه تلاش می‌کنند و تأکید دارند که این مسئله بر حمایت قوی آنها از اوکراین در مقابله با روسیه تأثیری نمی‌گذارد.
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۱۷ ۱۸:۰۳

سلام وقت بخیر خسته نباشید. به نظرم آنچه در بیانیه گروه 7 آمده به معنای آتش بس نیست. یک وقفه بشر دوستانه است یعنی توقف کوتاه مدت چند ساعته برای امداد رسانی. به نظرم ترجمه شا درست نیست.