• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402081712473
  • خبرنگار : 50046

نوشیدن چای داغ از علل مهم شیوع سرطان مری در خراسان شمالی

نوشیدن چای داغ از علل مهم شیوع سرطان مری در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: نوشیدن چای داغ یکی از علل مهم شیوع سرطان مری در این استان است.

دکتر فلوریا انفرادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه میزان شیوع سرطان مری در این استان بالا است و حتی از میانگین کشوری نیز بالاتر است، اظهار کرد: در مجموع استان های شمالی کشور بر روی کمربند شیوع سرطان مری قرار دارند و شیوع بیماری در این استان ها بالا است.

وی افزود: سبک زندگی، مصرف دخانیات و نوشیدن چای داغ از مهمترین علل بروز این بیماری است.

انفرادی ادامه داد: مری لوله ای است که غذا را از دهان به معده منتقل می کند و در مراحل ابتدایی بیماری، مشکل خاصی برای بیمار ایجاد نمی شود اما با پیشرفت بیماری و تنگ شدن مسیر عبور غذا، فرد به طور مداوم احساس گیر کردن لقمه در گلو را خواهد داشت.

وی اضافه کرد: از علائم دیگر این بیماری می توان تهوع، کاهش وزن، استفراغ خونی، گرفتگی صدا، سرفه در زمان بلع غذا، درد در ناحیه سینه و سوزش سر دل را برشمرد.

این مقام مسئول تاکید کرد: چنانچه فردی به طور مداوم احساس گیر کردن لقمه در گلو داشت، به ویژه در افراد بالای ۴۰ سال مراجعه به پزشک و پیگیری توصیه می شود و در صورت شک به این بیماری باید آندوسکوپی و نمونه ‌برداری انجام شود و به پاتولوژیست ارجاع شود.

گفتنی است، میزان بروز سرطان مری در کشور ۴.۵ در ۱۰۰ هزار نفر و در خراسان شمالی ۱۴ در ۱۰۰ هزار نفر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha