• سه‌شنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402081611985
  • خبرنگار : 50355

رئیس هیأت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد:

۳۵ درصد بیماران سرطانی توان پرداخت هزینه‌ها را ندارند

۳۵ درصد بیماران سرطانی توان پرداخت هزینه‌ها را ندارند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس هیأت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد با اعلام اینکه کمک‌های دولت برای درمان بیماران سرطانی کافی نیست، گفت: ۳۵ درصد بیماران سرطانی توان مالی پرداخت هزینه‌ها را نداشته و از درمان باز می‌مانند.

حمید مستشاری در نشست خبری که  امروز ۱۶ آبان، در بیمارستان ناظران مشهد برگزار شد، عنوان کرد: متاسفانه شیوع سرطان در جامعه بسیار زیاد شده و علاوه بر افراد بالای ۷۰  سال، کودکان و جوانان را نیز درگیر کرده است.

وی افزود: نکته قابل تاسف دیگر هم این است که درمان سرطان نیز مانند بقیه بیماری‌ها نیست؛ چراکه از نظر روانی بیمار را به هم ‌می‌ریزد و بدتر از آن هزینه‌های زیادی به بیمار تحمیل می‌شود.

مستشاری با اشاره به خدمات خوب و منحصر به فردی که در بیمارستان ناظران مشهد به بیماران ارائه می‌شود، افزود: تأکید در این بیمارستان بر این بود که از جنس خارجی استفاده نکنیم.

 وی تصریح کرد: تمام دستگاه‌هایی که می‌خریم قیمت‌ها ارزی و بسیار گران است، نمونه‌های  داخلی نداریم و مجبوریم هزینه‌های زیادی در این بخش بپردازیم.

رئیس هیأت مدیره انجمن خیریه  حمایت از بیماران سرطانی مشهد گفت: دولت قبلا مقداری به ما کمک می‌کرد، اما از زمانی که ارز دولتی را قطع کردند هزینه‌ها بسیار بالا رفت و متاسفانه به تعهدات و قول‌هایی هم که به ما داده شده نیز عمل نمی‌شود.

وی اظهار کرد: ما قبلا هیچ پولی از بیمار دریافت نمی‌کردیم و فقط تعرفه بیمه را می‌گرفتیم وقتی که ارز چهار الی پنج برابر شد دیگر نمی‌شود از بیمار هزینه نگیریم و ۳۰ درصد هزینه را از بیمار می‌گیریم. ۳۵ درصد بیماران با توجه به بالا رفتن هزینه‌ها توان پرداخت هزینه را نداشته و متاسفانه از درمان باز می‌مانند.

مستشاری با بیان اینکه ما در ماه چیزی حدود ۸ الی ۹ میلیارد تومان فقط بایت هزینه پرسنل می‌پردازیم، عنوان کرد: ما در سال حدود ۴۰۰۰ نفر را درمان می‌کنیم که با احتساب ۳۵ درصدی که بیان شد چیزی حدود  ۱۲۰۰ نفر در سال از درمان محروم می‌مانند و مطالبه قانونی ما از دولت این است که به داد بیماران برسد.

وی ادامه داد: به عنوان مثال برای سرطان پستان هزینه‌ها قبلا ۲۰ میلیون تومان بود و آن ۲۰ میلیون تومان را بیمه پرداخت می‌کرد و از هیچ بیماری چه غنی و چه فقیر پولی نمی‌گرفتیم، اما حالا این هزینه ۵۵ میلیون تومان شده است که ۲۰ میلیون تومان آن را بیمه می‌دهد و بقیه را بیمار  باید پرداخت کند که متاسفانه ۳۵ درصد افراد مطلقا نمی‌توانند این هزینه را پرداخت کنند.

مستشاری افزود: متاسفانه سازمان‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز دولتی هم به دلیل کمبود تجهیزات  اصلا نمی‌توانند جوابگو باشند و برای یک بیمار سرطانی که نیاز فوری به درمان دارد حداقل برای ۵ ماه دیگر نوبت می‌دهند و ما در اینجا این مدت را به ۴۰ روز که البته باز هم زیاد است کاهش داده‌ایم.

رئیس هیأت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد خاطرنشان کرد: شعار ما همواره این بوده که هیچ بیماری به واسطه عدم تمکن مالی نباید از درمان محروم بماند و در این زمینه صد درصد تلاش خود را کرده‌ایم، اما با توجه به بالا بودن هزینه‌ها همچنان به کمک خیران بیشتری نیاز داریم، چراکه محروم ماندن از درمان یعنی مرگ تدریجی که  همه جنبه‌های زندگی فرد و خانواده را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

گفتنی است بیمارستان ناظران وابسته به انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد با اولویت تکمیل درمان بیماران مبتلا به سرطان در کنار مرکز رادیوتراپی و انکولوژی رضا (ع) با ظرفیت ۲۰۰ تخت بیمارستانی در سال ۱۳۹۹ راه‌اندازی و تجهیز شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha