دکتر فرزاد مخلص الائمه ۱۶ آبانماه ۱۴۰۲ در اولین همایش ملی هویت و پیشرفت در استان مرکزی با اشاره به اینکه هر موجودیت زنده دو شاکله درونی و بیرونی دارد، اظهار کرد: اگر این موجودیت زنده انسانی باشد، هویت، معنا می شود.
وی تصریح کرد: ویژگی ها و مولفه های ممیزه و مشخص کننده یک جامعه، عناصر هویت نام می گیرد و معتقدیم که به صورت جدی اگر شاکله جسمی و ظاهری یک جامعه دچار ضعف در کارکرد باشد، شاکله معنوی نیز متاثر می شود.
مخلص الائمه با بیان اینکه امروز غزه زیر بمباران قرار دارد و به لحاظ شاکله ظاهری چیزی از آن باقی نمانده است، اما به دلیل غنای شاکله معنوی، هویت این سرزمین همچنان با قدرت موجودیت خود را حفظ کرده است، افزود: در طول دو سال اخیر، با همفکری جمعی از اساتید استان مرکزی و صاحب نظران، به دنبال شناسایی عناصر هویتی استان مرکزی به عنوان جامعه موثر در کشور هستیم چراکه عناصر هویتی این استان قدرتمند است و باید این عناصر شناسایی و مولفه هایی که منجر به قوام این عناصر و هم افزایی هویتی می شوند را تقویت کرد.
وی با اشاره به حرکت در چارچوب گفتمان هویتی، افزود: در این مسیر موفقیت های خوبی حاصل شده است و تلاش امروز این همایش بر این است که گفتمان هویت در استان تقویت شود تا بتوانیم از عناصر هویتی استان برای پیشرفت استفاده کنیم.
استاندار مرکزی تصریح کرد: اگر عناصر هویتی شناخته و تقویت نشوند، رنگ می بازند و در این صورت مولفه ای برای حرکت نخواهیم داشت. هدف از برگزاری این همایش ها شناخت و معرفی این عناصر هویتی است. در هیات اندیشه ورز استان مرکزی برای برگزاری این همایش صدها ساعت بحث و بررسی صورت گرفته است و قطعا این همایش نقطه پایانی جریان هویت استان نیست بلکه باید این زنجیره ها را دائما قدرتمند کرد.
به گزارش ایسنا، در این همایش معاون سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز با اشاره به نقش هویت و پیشرفت و پیوند ناگسستنی این دو مولفه اظهار کرد: این خطه از خاک ایران اسلامی از گذشته های دور تا به امروز مفاخر و بزرگان بسیاری را تقدیم این سرزمین کرده است و باید از این ظرفیت های عظیم موجود در این استام بهره گرفته و برای معرفی آنها تلاش کنیم.
بهنام نظری تصریح کرد: دولت سیزدهم یکی از اولویت های خود را معرفی مفاخر کشور قرار داده است. برخی از مفاخر ما را در خارج از استان مرکزی و حتی خارج از کشور بهتر از ما می شناسند ولی با فعالسازی هیات اندیشه ورز هویت در استان، در راستای معرفی این مفاخر تلاش می شود و این همایش فرصتی برای معرفی بیشتر مفاخر و هویت غنی استان مرکزی است.
وی با اشاره به شخصیت هایی چون پرفسور حسابی، پرفسور قوام زاده، امیرکبیر، دکتر قریب و بنیانگذار جمهوری اسلامی که از خطه استان مرکزی برخاسته اند، گفت: این شخصیت ها همواره مایه مباهات و افتخار برای کشور بوده اند و امیدواریم که خروجی این همایش به راهبردی برای توسعه هویت و پیشرفت منجر شود.
نظری تاکید کرد: هر کشوری که هویت و اصالت خود را حفظ کرده ماندگار شده و این امر حاصل تلاش زنان و مردان نیک اندیش است.
انتهای پیام
نظرات