علی حسینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۳ آبانماه در تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بهعنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و یادآور سه واقعه تاریخی مهم است که از تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه تا تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران را شامل میشود. روز تسخیر لانه جاسوسی و روز جهانی مبارزه با استکبار وعده قرآن به مؤمنین است که دیوار بلند و البته پوشالی استکبار که حصار آنها بود فروریخت و نیز روز استکبارستیزی است.
وی با اشاره به اینکه عامل کلیدی در این مبارزه روحیه جهادی و ایمانی ما انسانهاست، از اینرو، همه باید در جهت تقویت بنیههای ایمانی و اعتقادی نسل جوان بکوشیم، ادامه داد: مهمترین وظیفه جامعه دانشگاهی در برابر استکبار جهانی این است که برای رفع نیازهای کشور با تعهد و تخصص اقدام جهادی داشته باشند و با این اقدام جهادی میتوان هر توطئه از سوی دشمن را نقش بر آب کرد.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم افزود: در ۱۳ آبان که روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است دانشجویان پیرو خط امام راحل با آگاهی و بصیرت تشخیص دادند دشمن اصلی مردم ایران کیست؛ سفارت سابق آمریکا که مرکز فتنهانگیزی و مرکز جهتدهی به گروههای ترویستی مردم ایران بود و این مرکز جاسوسی درواقع محلی برای هدایت دشمنان ما بود را فتح کردند و این حرکت دانشجویان انقلاب دوم بود.
حسینی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران، حرکتی شکوهمند در عرصه تحولات سیاسی در نظام بینالملل بود که با تقویت روحیه استکبارستیزی در میان مستضعفان جهان، از جمله مردم ستمدیده فلسطین، برای مبارزه و رهایی از چنگال استکبار، نشاطی تازه پدید آورد.
وی اضافه کرد: روز ملی مبارزه با استکبارستیزی بهترین فرصت برای اعلام انزجار از رژیم صهیونیستی و محکوم کردن ظلم و جنایات وحشیانه آنان در نوار غزه است و انسانهای بابصیرت و همه آزادیخواهان جهان میدانند که سکوت در برابر تجاوزگریهای صهیونیست نه تنها آنان را گستاختر میکند بلکه تأیید نسلکشی مردم غزه است.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم گفت: جریان دانشجویی همچنان نیازمند بصیرت، آگاهی و دشمنشناسی است و اگر امروز بخواهد برای سرافرازی ایران اقدام کند لازمه آن داشتن بصیرت است. دانشجو باید بداند دشمن او کیست و با این دشمنشناسی باید آگاهی خود را بالا ببرد تا در دام دشمنی که چشم دیدن رشد، پیشرفت علمی و قدرت مردم ایران را ندارد، قرار نگیرد.
وی یادآور شد: رسالت کنونی دانشجویان در برابر استکبار جهانی حرکت در مسیر علم و دانایی و آگاهی نسبت به نیازهای کشور و تلاش در رفع آنهاست که لازمه این حرکت تلاش علمی است.
انتهای پیام
نظرات