روحاله صالحی پیش از ظهر امروز (۱۳ آبانماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مشارکت مردمی در مراکز نیکوکاری شامل کمکهای نقدی، کالا و خدمات بوده است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در استان زنجان، گفت: این مراکز به صورت کاملاً داوطلبانه و مردمی ایجاد شده و با بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی به صورت محله مبنا و تخصصی در حوزه ترویج فرهنگ خیر و احسان و خدمترسانی به اقشار نیازمند فعالیت دارند.
مدیرکل کمیته امداد امامخمینی (ره) استان زنجان با بیان اینکه بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی، راهبرد اصلی این نهاد است، افزود: فعالیت مراکز نیکوکاری یکی از الگوهای مردمی شدن خدمت رسانی به نیازمندان است و کیفیسازی، تقویت و توجه به مراکز نیکوکاری تخصصی در اولویت های این بخش قرار دارد.
صالحی با تاکید بر اینکه مهمترین ویژگی مراکز نیکوکاری مدیریت مردمی آن است، گفت: استفاده از ظرفیت جوانان در بحث خیر و احسان در مراکز نیکوکاری میتواند به ترویج فرهنگ احسان و ارائه خدمات اثربخش و جهادی در این حوزه کمک کند.
این مسئول با بیان اینکه مراکز نیکوکاری مصداق عملی توسعه و ترویج فعالیتهای خیرخواهانه در جامعه با محوریت و مدیریت مردم است، بیان کرد: ساماندهی و هدایت صحیح و هدفمند کمکها از طریق مراکز نیکوکاری میتواند ما را به سمت ارائه خدمات کیفی سوق دهد.
انتهای پیام
نظرات