به گزارش ایسنا، دکتر اصغر کشتکار در حاشیه بازدید از نیروگاه تولید برق خلیج فارس به عنوان متقاضی تاسیس مرکز آموزش علمی کاربردی اظهار داشت: ارزشمند است که نیروگاه خلیج فارس به دنبال تربیت نیروی توانمند جهت صنعت انرژی استان و همچنین انجام مسئولیت اجتماعی با زیر پوشش قرار دادن جمعیت پیرامون است.
وی با اشاره به ضرورت آمایش سرزمینی جهت صدور مجوز راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی افزود: علاوه بر فضای مورد نیاز آموزشی و کارگاهی و تامین مدرس، آمایش سرزمینی درخصوص میزان دانش آموز و بهره مندی از این مرکز در آینده مورد بررسی قرار می گیرد.
قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: اگر مجموعه ای مانند نیروگاه برق خلیج فارس متقاضی راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی با رعایت تمامی استاندارد ها باشد استقبال میکنیم .
در ادامه این دیدار ، دکتر عامری مدیرعامل نیروگاه برق خلیج فارس اظهار داشت : برای ارتقا و تبدیل واحدهای تولید برق به سیکل ترکیبی ، نیازمند پرورش نیروی توانمند و کارآمد هستیم.
در ادامه این بازدید، دکتر عامری مدیرعامل نیروگاه برق خلیج فارس با بیان اینکه می توان هرمزگان را قطب تامین انرژی کشور دانست، افزود: به منطقه هرمزگان با وجود نیروگاه های مختلف برق، پالایشگاه های نفت و گاز و آب شیرین کن های متعدد به جای قطب اقتصادی باید قطب انرژی گفت.
وی خاطر نشان کرد: تنها در بخش تعمیرات و نگهداری این حجم عظیم از کارخانه های تولید انرژی نیازمند کادر مجرب و توانمند بومی هستیم که راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی در نیروگاه خلیج فارس می تواند نیروی مورد نیاز را تامین کند.
مدیرعامل نیروگاه برق خلیج فارس با اشاره به بهره گیری از ظرفیت اساتید صنعت و انرژی در آینده گفت: برای تامین مدرس جهت برگزاری دوره در مرکز آموزشی علمی کاربردی در آینده با مشکل روبرو نخواهیم شد و از اساتید مجرب و مدرسین خبره در حوزه صنایع و انرژی بهره خواهیم گرفت.
دکتر محمود صباحی زاده سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان نیز با اشاره به سند آمایش عالی مهارتی استان که توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی تدوین شده یکی از نیازهای اساسی احصا شده ، توجه جدی به حوزه انرژی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان ، وی افزود: تاسیس مرکز آموزش علمی کاربردی با ماموریت انرژی می تواند نیاز استان که قطب تولید انرژی در دهه آینده خواهد بود می تواند کمبود تکنسین متخصص را مرتفع نماید.
انتهای پیام
نظرات