به گزارش ایسنا، پایگاه خبری کریکی با اعلام این خبر نوشته است که در میان اطلاعات جعلی فراوانی که در مورد جنگ اسرائیل و غزه در رسانههای اجتماعی در حال به اشتراکگذاری و دست به دست شدن است، این تصاویر نیز بدون اعلام اینکه واقعی هستند یا نه، استفاده میشوند.
بخش هوش مصنوعی شرکت ادوبی به کاربران خود اجازه میدهد تا تصاویری که با هوش مصنوعی تولید میشود را آپلود کنند تا به فروش برسد. هرچند این شرکت از کاربران خود میخواهد اعلام کنند که هر یک از تصاویر با هوش مصنوعی تولید شده یا خیر.
این درحالیست که به کاربرانی که در Adobe Stock جستوجو میکنند، ترکیبی از تصاویر واقعی و تولید شده توسط هوش مصنوعی نشان داده میشود. این در مورد تصاویر مربوط به اسرائیل، فلسطین، غزه و حماس نیز صادق است.
با این وجود، برخی از رسانههای خبری آنلاین کوچک، وبلاگها و خبرنامهها از این تصاویر بدون اعلام اینکه توسط هوش مصنوعی ساخته شده یا نه، استفاده کردهاند و مشخص نیست که این نشریات یک تصویر جعلی را منتشر کردهاند یا خیر.
یکی از مدرسان ارشد RMIT که در حال تحقیق در مورد استفاده از تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی است به «Crikey» میگوید نگرانیهایی در مورد شفافیت استفاده از تصاویر ساخته شده با هوش مصنوعی و اینکه آیا مخاطبان سواد کافی برای تشخیص استفاده از آنها را دارند یا خیر وجود دارد.
به گفته او، این تصاویر ممکن است مردم را گمراه و واقعیت را تحریف کند.
در حالیکه تصاویر تولید شده با هوش مصنوعی میتوانند یک ابزار باشند، او همچنین درباره استفاده نادرست از آنها هشدار میدهد.
انتهای پیام
نظرات