• شنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1402081308992
  • منبع : شورای عالی انقلاب فرهنگی

خسروپناه اعلام کرد

استفاده از ظرفیت پژوهشگاه‌های علمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی

استفاده از ظرفیت پژوهشگاه‌های علمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت پژوهشگاه‌های علمی مانند پژوهشگاه علوم قرآن و حدیث در موضوعات راهبردی و راهبری شورای عالی انقلاب فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، در بازدید از پژوهشگاه قرآن و حدیث در شهر قم با بیان این مطلب گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی آمادگی دارد از ظرفیت‌های پژوهشگاه‌های مختلف کشور از جمله پژوهشگاه قرآن و حدیث برای تولید مبانی و بنیان‌های نظری در تدوین اسناد ملی همچنین راهبری سیاست‌های تدوین شده استفاده کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ایجاد تعاملات علمی میان سازمان‌های اجرایی و نهادهای علمی مانند پژوهشگاه نیز از دیگر موضوعاتی است که می‌تواند به‌عنوان یک موضوع مهم از طرف شورا انجام شود.

وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت عظیم پژوهشگاه قرآن و حدیث، گفت: کاربست این ظرفیت برای جامعه و نظام باید مشخص شود، به‌عنوان نمونه تدوین نظریه‌های علمی مورد نیاز برای نگارش اسناد و همکاری با این شورا برای تدوین این نظریه‌ها، به‌عنوان بنیان‌های نظری در تدوین اسناد کلان شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند یکی از محورهای همکاری با شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه با بیان اینکه در بیش از ۱۰۰ موضوع، میزهای تخصصی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده است، گفت: برحسب موضوع و نیاز مرتبط، حضور پژوهشگران در این میزهای تخصصی و همچنین ایجاد تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های پژوهشی مانند پژوهشگاه قرآن و علوم حدیث نیز از موضوعاتی است که می‌تواند در استفاده از ظرفیت‌های این پژوهشگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این جلسه که با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین قاضی عسگر، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و مدیران دانشگاه دارالحدیث و پژوهشگاه قرآن و حدیث برگزار شد، موضوعاتی مانند ارتقای سطح علمی و توسعه رشته‌های آموزشی، راهکارهای تعامل با دانشگاه‌های دنیا و توسعه همکاری‌های عملی و پژوهشی با مراکز آموزش عالی بین‌المللی و نحوه جذب دانشجویان علاقه‌مند غیرایرانی برای تحصیل در این دانشگاه، همچنین برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha