• چهارشنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402081007561
  • خبرنگار : 50635

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان:

هزار تُن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد

هزار تُن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد

ایسنا/هرمزگان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: ۲۵ هزار تُن گوشت مرغ طی هفت ماهه امسال در ۳۰۵ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی این استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

طهماسب غلامپور امروز (دهم آبان ماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال طی این مدت در مجموع ۱۳ میلیون و ۲۴۳ هزار و ۷۷۵ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری هرمزگان با افزایش ۱۷ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال انجام شد که نتیجه آن تولید ۲۵ هزار تن گوشت مرغ بوده است.

وی بیان کرد: روزانه بین ۸۵ تا ۱۰۰ تن گوشت مرغ از تولیدات هرمزگان در بازار توزیع می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: البته در صورت کمبود مرغ، شرکت پشتیبانی امور دام استان از محل ذخایر آمادگی لازم برای عرضه گوشت مرغ در بازار را دارد.

غلامپور بیان کرد: تقریباً متوسط ماهانه بین یک میلیون و ۸۰۰ تا ۲ میلیون قطعه و سالانه نزدیک به ۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام می‌شود و تولید مرغ در سال نیز به حدود ۴۱ هزار تُن می‌رسد.

وی، تعداد واحدهای فعال مرغداری صنعتی گوشتی در استان هرمزگان را ۳۰۵ واحد عنوان کرد و یادآورشد: از این تعداد ۳۷ واحد با ظرفیت ۷۷۵ هزار و ۸۵۰ قطعه در هر دوره در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha