به گزارش ایسنا جبرائیل رزمجو، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ۱۰ آبان در دومین همایش بین المللی کودکان استثنایی در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه کودکان استثنایی بخش مهمی از جامعه هستند، گروه روانشناسان را اصلی ترین یاری رسانان جهت آموزش جامعه دانست و افزود: دانشگاه محقق اردبیلی با حمایت از این همایش ها فضایی برای ارائه نتایج تحقیقاتی و در نتیجه آن پیشرفت جامعه مهیا کرده تا بخش های دارای ضعف در جامعه را تقویت نماید.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی از برترین دانشگاه ها در عرصه ملی و بین المللی است، از حضور این دانشگاه در سه حوزه موضوعی رتبه بندی شانگهای ۲۰۲۳ خبر داد و تصریح کرد: در رتبه بندی جدید شانگهای بیش از ۵ هزار دانشگاه از سراسر دنیا مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: این دانشگاه ضمن حضور شایسته در رتبه بندی سال های پیشین، در سال ۲۰۲۳ برای نخستین بار در رشته های علوم و مهندسی انرژی و علوم کشاورزی نیز ورود پیدا کرده و رتبه های برتری را کسب کرده است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در رشته مهندسی مواد نیز جایگاه اول را بالاتر از دانشگاه صنعتی شریف در این رتبه بندی کسب کرده است.
حضور در همایش های علمی باعث رشد فردی می شود
محمدرضا مصلح نیا مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه حضور در همایشهای علمی باعث رشد فردی می شود، افزود: دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی موتور پیشران رشددهندگی در دانشگاه محقق اردبیلی است.
وی پروردگار را تعیین کننده مسیر زندگی انسان معرفی کرد و افزود: باید با مهرورزی و عطوفت رسم بندگی را بجا آوریم و خودمان را در ابعاد مختلف رشد و ارتقا دهیم.
مراقبت و آموزش کودکان دارای معلولیت یا نیازهای ویژه، اهمیت دارد
سیف اله آقاجانی دبیر علمی دومین همایش بین المللی کودکان استثنایی نیز با بیان اینکه ۱۰ الی ۱۵ درصد از کودکان جامعه دارای معلولیت یا نیازهای ویژه هستند، گفت: مراقبت و آموزش این گروه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی هدف از برگزاری این همایش را انجام وظایف انسانی، تخصصی و دانشگاهی دانست و افزود: متولیان این گروه سازمان بهزیستی و سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنایی این وظیفه را برعهده دارند.
دبیر علمی همایش تصریح کرد: با برگزاری این همایش و کارگاه های آموزشی می توانیم به عنوان یک دانشگاه از آنها حمایت کنیم و با هم افزایی این نوید را بدهیم که کودکان استثنایی افراد مهمی هستند و با دید علمی و تخصصی گامی موثر در این زمینه برداریم.
دبیر علمی همایش با بیان اینکه ۲۷۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود، افزود: از ۲۷۰ مقاله ارسال شده از دانشگاه های کشور و چندین دانشگاه خارجی از جمله دانشگاه های کشور ترکیه ۲۵۰ مقاله پذیرش شد و ۲۱ مقاله در قالب سه پنل ارائه خواهد شد.
سازمان بهزیستی بزرگترین سازمان حمایتی و تخصصی آسیب دیدگان اجتماعی است
رضا محمدی معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اردبیل با بیان اینکه سازمان بهزیستی بزرگترین سازمان حمایتی و تخصصی آسیب دیدگان اجتماعی و کنترل کننده و کاهش دهنده آسیب های اجتماعی است، گفت: این سازمان به عنوان متولی افراد دارای معلولیت دارای وظیفه سنگین و مسئولیت خطیر است.
وی سازمان بهزیستی را دارای دو رویکرد انجام اقدامات جهت جلوگیری از بروز و شیوع انواع معلولیتها و ارائه خدمات توانبخشی به منظور توانمندسازی جامعه معلولین دانست و افزود: سازمان بهزیستی برای نیل به اهداف خود نیازمند هم افزایی سایر ارگان ها و دستگاه ها به خصوص دستگاه های آموزشی و دانشگاه ها می باشد.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اردبیل تصریح کرد: انتظار می رود با برگزاری این همایش به فرهنگ سازی در جامعه، پذیرفتن جامعه معلولین به عنوان شهروند و رعایت حق و حقوق معلولین طبق قوانین وضع شده برای آنها دست یابیم.
انتهای پیام
نظرات