• چهارشنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1402081007169
  • خبرنگار : 71654

دومین دریافت کننده قلب خوک جان خود را از دست داد

دومین دریافت کننده قلب خوک جان خود را از دست داد

دومین فردی که پیوند آزمایشی قلب خوک روی او انجام شده بود، تقریبا شش هفته پس از انجام عمل جان خود را از دست داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی‌ان‌ان، لارنس فوست(Lawrence Faucette)، دومین فرد زنده‌ای که قلب خوک اصلاح شده ژنتیکی را به عنوان عضو پیوندی دریافت کرد، شش هفته پس از این روش آزمایشی درگذشت.

مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، جایی که این روش آزمایشی در آن انجام شده بود، گفت که قلب در روزهای اخیر علائم پس زدگی را نشان می‌داد.

دکتر بارتلی گریفیث(Bartley Griffith)، مدیر بالینی برنامه پیوند بیگانه(Xenotransplantation) قلب در دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند، در بیانیه‌ای گفت: آخرین آرزوی آقای فوست این بود که ما از آنچه از تجربیات خود آموخته‌ایم بهترین استفاده را ببریم، بنابراین وقتی عضوی از بدن انسان برای پیوند در دسترس نیست، شاید برای دیگران شانس پیوند قلب جدید تضمین شود.

او سپس به تیم پزشکان و پرستارانی که دور او جمع شده بودند گفت که ما را دوست دارد. ما به شدت دلتنگ او خواهیم شد. گریفیث جراحی آزمایشی را انجام داده بود.

فوست ۵۸ ساله برای اولین بار در روز ۱۴ سپتامبر پس از تجربه علائم نارسایی قلبی در مرکز پزشکی دانشگاه می‌سی‌سی‌پی(UMMC) بستری شد و شش روز بعد تحت عمل پیوند تجربی قرار گرفت. او به دلیل بیماری قلبی و مشکلات سلامتی، واجد شرایط پیوند قلب سنتی از انسان نبود.

فوست در یک مصاحبه داخلی چند روز قبل از عمل جراحی به بیمارستان گفت: تنها امید واقعی که برای زنده ماندن من باقی مانده این است که پیوند قلب خوک انجام دهم.

همسرش، آنه فوست(Ann Faucette)، در آن زمان گفت: ما هیچ انتظاری جز امیدواری برای گذراندن زمان بیشتر در کنار هم نداریم. این می‌تواند به سادگی نشستن در ایوان جلوی خانه و صرف قهوه با هم باشد.

در هفته‌های بعد از پیوند، پزشکان او گزارش دادند که او پیشرفت چشمگیری داشته است. او در جلسات فیزیوتراپی شرکت کرده بود و با خانواده وقت گذرانده بود.

یک ماه پس از جراحی، پزشکان او گفتند که بر این باورند که عملکرد قلب او عالی است و هر دارویی را برای حمایت از عملکرد قلبش کنار گذاشته‌اند.

گریفیث در آن زمان گفت: در حال حاضر هیچ شواهدی مبنی بر عفونت و هیچ مدرکی دال بر رد شدن پیوند نداشته‌ایم.

پزشکان برای سرکوب بیشتر سیستم ایمنی و جلوگیری از پس زدن، فوست را با یک آنتی بادی آزمایشی درمان کردند. با این حال، در بیانیه‌ای گفت: با این حال، رد عضو مهم‌ترین چالش با پیوندهای سنتی است که شامل اندام‌های انسانی نیز می‌شود.

آنه در بیانیه‌ای در رابطه با مرگ همسرش از آن کسانی که در مراقبت از همسرش نقش داشتند تشکر کرد. لری این سفر را با ذهنی باز و اعتماد کامل به دکتر گریفیث و کارکنانش آغاز کرد. او می‌دانست که زمانش با ما کوتاه است و این آخرین فرصت او برای انجام دادن کاری برای دیگران بود.

بر اساس گزارش دولت فدرال، بیش از ۱۱۳ هزار نفر در لیست پیوند اعضا قرار دارند که بیش از ۳۳۰۰ نفر از آن‌ها به قلب نیاز دارند و هر روز ۱۷ نفر در انتظار یک عضو اهدایی جان خود را از دست می‌دهند.

در ژانویه سال ۲۰۲۲، دانشگاه مریلند نیز اولین جراحی آزمایشی اینچنینی را بر روی دیوید بنت ۵۷ ساله انجام داد که دو ماه پس از جراحی درگذشت.

در حالی که هیچ نشانه‌ای از رد عضو در هفته‌های اولیه پس از پیوند وجود نداشت، کالبد شکافی نشان داد که بنت در نهایت به دلیل نارسایی قلبی به دلیل تعداد پیچیده‌ای از عوامل از جمله مشکلاتش قبل از جراحی درگذشته است. مطالعه منتشر شده در مجله لنست همچنین نشان می‌دهد که شواهدی از وجود ویروس خوک وجود دارد که پیش از این شناسایی نشده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha