• سه‌شنبه / ۹ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402080906639
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

شهردار:

عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری تبریز آغاز شد

عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری تبریز آغاز شد

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز از آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری شهر با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان و به طول ۲۴۰ کیلومتر خبر داد.

یعقوب هوشیار، سه‌شنبه، ۹ آبان ماه، در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری، اظهار کرد: هوشمندسازی و مدیریت پایدار از اهداف مدیریت شهری جدید تبریز است که زیرساخت‌های آن هم‌چون فیبر نوری باید ایجاد شود.

وی افزود: مطابق قرارداد منعقد شده با شرکت سرمایه‌گذار، ۲۴۰ کیلومتر فیبر نوری در تبریز اجرا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تبریز در دو سال گذشته با بهره‌گیری از توان فنی و مهندسی خود ۷۰ کیلومتر فیبر نوری احداث کرده است که پروژه فعلی طرح توسعه فیبر نوری تبریز است.

هوشیار اضافه کرد: برنامه شهرداری تبریز توسعه ۷۰۰ کیلومتری فیبرنوری و بهره‌مندی عموم شهروندان از این تکنولوژی است که در قبال آن، درآمد پایدار شهری نصیب شهرداری تبریز می‌شود.

شهردار تبریز با اشاره به قرارداد ۱۸ ماهه احداث فیبر نوری، یادآور شد: تلاش شهرداری تبریز تکمیل این پروژه در کمترین زمان ممکن و ارائه خدمات بهینه به شهروندان است.

وی افزود: در فاز اول پروژه فیبر نوری تبریز، حجم سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته‌ شده است و تلاش می‌شود در فاز دوم که ۴۵۰ کیلومتر است برای کسب و کارهای خانگی نیز خدماتی ارائه کنیم.

هوشیار با اشاره به برنامه دولت در توسعه هوشمندسازی شهرها نیز گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که تمام ظرفیت‌های خود را به سمت منافع ملی سوق دهیم تا توسعه پایدار شتاب بیشتری گیرد.

وی با اشاره به دغدغه‌ کلانشهرهای کشور در موضوعاتی چون ترافیک، مشکلات زیست محیطی و پسماند، عنوان کرد: راهکارهای ما در این حوزه‌ها موقتی است ولی در دنیا مسیرهای تسهیل‌یافته‌ای برای این معضلات وجود دارد که بر پایه هوشمندسازی انجام گرفته است.

شهردار با اشاره به عقب ماندگی این شهر در حوزه فیبر نوری به نسبت سایر کلانشهرها، ابراز کرد: با توجه به ۷۰ کیلومتر فیبر نوری کار شده توسط شهرداری تبریز در دو سال گذشته، تلاش می‌کنیم با تسهیل امور طرح توسعه فیبر نوری تبریز در کمترین زمان ممکن انجام شود.

وی اضافه کرد: با عقد قرارداد جدید، اجرای پروژه فیبر نوری سرعت بیشتری یافته و در بحث هوشمندسازی و رفع مشکلات شهری کمک می‌کند.

هوشیار با اشاره به هزینه‌کرد ۱۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری تبریز در حوزه سلامت و ورزش در سال جاری نیز گفت: سیاست‌های غلط در حوزه سلامت و ورزش موجب عقب‌ماندگی شهرها از استانداردهای جهانی شده است و خواسته مدیریت شهری تلاش در حوزه سلامت جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: تبریز از ابتدای سال جاری حتی یک روز هوای ناپاک نداشته و تفاوت معناداری با دیگر کلانشهرها در این حوزه‌ها دارد و تلاش داریم این روند تا پایان سال حفظ شود.

وی با اشاره به افزایش مستمر هزینه‌های جاری شهرداری ها نیز گفت: باید پنجره‌ای برای کسب درآمد پاک وجود داشته باشد که مردم نیز از این محل منتفع شوند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۱۰ ۱۱:۰۳

سلام من مشکلی در موردفیبر نوریی پیدا کردم که دو و نیم ماه. اسیر شدم و اون اینکه مودم نصب وسیم کشی نصبه ولی کار نمیکنه هر. چی زن زدم و گیری کردم نتیجه نداد. راستی هزینه ۷۵۰هزار توکن از من گرفتند و خواستار پول مودم هم هستند.ایا اینکار قانونیاست؟یا نه؟