• دوشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402080805699
  • خبرنگار : 50598

اعزام ۱۵ هزار نفر از استان مرکزی به اردوهای راهیان نور

اعزام ۱۵ هزار نفر از استان مرکزی به اردوهای راهیان نور

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی از اعزام ۱۵ هزار نفر به اردوهای راهیان نور از ۱۵ آبان تا پایان سال جاری خبر داد.

سرهنگ پاسدار محمد گودرزی، ۸ آبان در نشست خبری راهیان نور و مهارت آموزی سربازان سپاه روح‌الله استان مرکزی اظهار کرد: سالانه هزاران نفر در قالب اردوهای راهیان نور از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در غرب، جنوب و شمال غرب کشور بازدید می‌کنند.

وی با بیان اینکه این سرزمین‌ها مقدس هستند افزود: هر ساله طی برنامه ریزی‌های انجام شده بیش از ۱۵ هزار نفر را از استان مرکزی به این مناطق اعزام می‌کردیم، اما به دلیل شیوع بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی تا حدودی تعداد نفرات اعزامی کاهش پیدا کرد.

گودرزی با بیان اینکه همچنان استقبال از راهیان نور خیلی بالاست، گفت: طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده از ۱۵ آبان تا ابتدای ماه مبارک رمضان قرار است ۱۵ هزار نفر را اعزام کنیم که در مرحله اول، ۳۵۰۰ دانش آموز دختر دبیرستانی را تا آذرماه در قالب ۱۳ کاروان ۳۰۰ نفره اعزام خواهیم کرد. در مراحل بعدی، اعزام بسیجیان، دانش آموزان پسر و دانشجویان را تا پایان سال خواهیم داشت.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: ما هر ساله تا نیمه‌های فروردین اعزام داشتیم اما به دلیل ماه مبارک رمضان شاید از نیمه اسفند موفق نشویم اردویی داشته باشیم چراکه ممکن است استقبال کم شود بنابراین مجبوریم در این چند ماه اعزام‌ها را به صورت فشرده‌تر برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر در اجرای کارهای فرهنگی غفلت صورت گرفته است گفت: قصور بزرگی در به تصویر کشیدن دفاع مقدس شده است. ما باید تا سالیان سال درباره دفاع مقدس بنویسیم و توصیف و تشریح کنیم تا این حادثه عظیم را برای نسل‌های متوالی تبیین کنیم.

گودرزی با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت افزود: اردوهای راهیان پیشرفت با هدف تبیین دستاوردهای کشور برگزار می‌شود تا برای جوانان تبیین شود که تمام داشته‌های ما از ایثار رزمندگان در دوران دفاع مقدس است.

وی با بیان اینکه اردوهای راهیان نور ۴ روزه خواهد بود تصریح کرد: شرکت کننده در این اردوها در روز اول بازدید از اندیمشک و یادمان فتح المبین، روز دوم بازدید از یادمان شهدای هویزه، موزه خرمشهر و یادمان شلمچه، در روز سوم در طلائیه بازدید از موزه جنگ و یادمان والفجر ۸ و در روز چهارم از معراج شهیدان محمودوند بازدید خواهند داشت.

گودرزی با اشاره به برگزاری برنامه‌های فرهنگی میدانی در اردوگاه‌ها اضافه کرد: از ۱۵ هزار سهمیه راهیان نور استان حدود ۷ هزار نفر، دانش آموزی است و مابقی را به اردوهای دانشجویی و باقی اقشار اختصاص داده‌ایم.

وی ادامه داد: همراه تمام کاروان‌هایی که اعزام می‌کنیم معلمان را نیز اعزام می‌کنیم و برای هر اتوبوس یک راوی، روحانی و تعدادی از خادمان شهدا را خواهیم داشت. 

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی در رابطه با اجرای طرح مهارت آموزی سربازان اظهار کرد: این مهم از سال ۹۷ در دستور کار ما قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه حدود ۲۰ سال است که در تیپ ۴۲ قدر سپاه استان مرکزی کارگاه‌های آموزشی برای سربازان برگزار می شود، گفت: بعد از فرمان رهبر انقلاب، ستاد کل نیروهای مسلح به همه ابلاغ کرد که باید حداقل یک فن به صورت حرفه‌ای به سربازان آموزش داده شود و مدرک آن نیز صادر شود.

گودرزی ادامه داد: سازمان‌های فنی و حرفه‌ای، جهاد کشاورزی، ارتباطات، ورزش و جوانان، صنایع دستی و گردشگری و سازمان هلال احمر در این طرح با ما مشارکت دارند.

وی در رابطه با مهارت‌های آموزش داده شده در این طرح اظهار کرد: سربازان در ابتدای ورود به خدمت، مهارت‌های عمومی شامل سواد رسانه، مهارت زندگی، اشتغال و کارآفرینی، سواد مالی و کمک‌های اولیه را به صورت کاملا رایگان توسط ستاد کل نیروهای مسلح آموزش می‌بینند.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی  اضافه کرد: با توجه به ابلاغیات، هر سرباز باید حداقل یک دوره فنی در طول دوران سربازی خود طی کند و یک مدرک فنی کسب کند تا کارت پایان خدمت وی صادر شود.‌

وی با بیان اینکه کلیه سربازان شاغل در مجموعه سپاه تحت پوشش دوره‌های مهارت آموزی هستند گفت: سهمیه ما در سال جاری آموزش ۱۲۱۵ نفر است که در هفت ماهه ابتدای سال ۱۰۵۰ نفر در دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

گودرزی ادامه داد: ۸۸۰ نفر تحت آموزش‌هایی در سازمان فنی و حرفه‌ای شامل جوشکاری، مکانیکی، برقکاری و مابقی تحت آموزش‌های سازمان جهاد کشاورزی شامل پرورش قارچ، گیاهان دارویی و دام سبک و در اداره کل ورزش و جوانان تحت آموزش حرکات اصلاحی، در اداره تبلیغات اسلامی آموزش قرآن کریم و در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تحت آموزش خبرنگاری قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای استقبال سربازان از طرح‌های مهارت آموزی تصریح کرد: سربازان در مدت آموزش مهارت‌ها از پست دادن و نگهبانی معاف می‌شوند. علاوه بر این، تسهیلاتی برای اشتغال آنها برای بعد از سربازی در نظر گرفته شده که شامل وام ۱۵۰ میلیونی تومانی قرض الحسنه با بازپرداخت ۷ ساله است. سربازان بعد از پایان خدمت می‌توانند با همراه داشتن کارت پایان خدمت و کارت مهارتی به پلیس+۱۰ مراجعه کنند تا وام را بگیرند.

وی با اشاره به برگزاری مسابقه مهارتی توسط ستاد کل‌ نیروهای مسلح اظهار کرد: هدف از این مسابقه این است که مهارت کارکنان افزایش پیدا کند و سطح کیفی آنها مشخص شود. همچنین استعدادهای برتر شناسایی و حمایت مالی و سرمایه گذاری‌های لازم از آنها صورت می‌گیرد.

گودرزی ادامه داد: بهره گیری از مهارت‌های برتر در مکان‌های تخصصی، افزایش جذابیت و شور و نشاط برای انجام دوره ضرورت، افزایش انگیزه جهت کسب مهارت و خلاقیت، ترویج و تقویت فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد فرصت مناسب برای شکوفایی مهارت‌ها و افزایش نرخ اشتغال پذیری از دیگر اهداف این مسابقات است.

وی با بیان اینکه این مسابقات در ۴ سطح شهرستانی، استانی، سازمان نیروهای مسلح و سطح ملی انجام خواهد پذیرفت افزود: از هفته آینده مسابقات در ۱۵ رشته مهارتی در سطح شهرستانی آغاز خواهد شد و نفرات برتر مسابقات شهرستانی به مسابقات استانی و ملی اعزام خواهند شد که مسابقات ملی نیز در دهه فجر برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha