• دوشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402080805527
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

تاکید رئیس سازمان مدیریت کهگیلویه و بویراحمد بر حمایت از طرح‌های جهاد دانشگاهی

تاکید رئیس سازمان مدیریت کهگیلویه و بویراحمد بر حمایت از طرح‌های جهاد دانشگاهی

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد در دیدار رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان بر حمایت از طرح‌های جهاددانشگاهی به منظور گسترده‌تر شدن خدمات این نهاد تاکید شد.

«سید داود موسویان»، رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد، روز دوشنبه هشتم آبان ماه ۱۴۰۲ در دیدار با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با اشاره به فعالیت این نهاد در بخش‌های مختلف، گفت: خبرگزاری ایسنا زیرمجموعه جهاددانشگاهی است و با رویکرد اخبار خوب، مفید و امیدبخش در جهت توسعه استان تلاش می کند.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی برای استان و کشور منبع خیر و برکت بود، افزود: جهاددانشگاهی خدمات زیادی در سطح کشور ارائه کرده، کمترین بار مالی را داشته و بازدهی نیز داشته اما کمترین توجه و کمک دولتی به این نهاد شده است.

موسویان اظهارکرد: این نهاد انقلابی در زمینه های آموزشی(کوتاه مدت و بلند مدت) فرهنگی، پژوهشی و آزمون های استخدامی در سطح استان فعالیت می کند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی دنبال کارها و خلاء های بر زمین مانده در استان بوده که برخی از این کارها را انجام داده و برخی نیز در حال انجام است و اما نیازمند کمک و حمایت مالی مسئولان استان بخصوص سازمان مدیریت و برنامه ریزی است. این نهاد در زمینه ساختمان ملکی بدون کمک دولت چهار ساختمان دارد.

موسویان تصریح کرد: مرکز تشخیص و آنالیز عسل را در استان داریم که با توجه به داشتن پتانسیل های فراوان استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه تولید عسل و تولید سالانه ۱۲۰۰ تن عسل، اما تولید عسل با کیفیت به دلایل مختلف در استان کم داریم که در این مرکز با آموزش زنبورداران در راستای تولید عسل باکیفیت گام بر می داریم و در صورتی که زنبورداران استانداردهای لازم را رعایت کنند و تست های آزمایشگاه جهاددانشگاهی را پاس کنند، عسل تولیدی زنبورداران از آنها خریداری می شود.

وی ادامه داد: حدود ۵۰۰ تن عسل با کیفیت استان کهگیلویه و بویراحمد که در این آزمایشگاه تست ها را پاس کردند به عنوان نمونه جهت صادرات بیشتر به کشورهای عمان و آلمان صادر شده است که مورد تایید قرار گرفت.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به کارخانه تولید ۵ نوع آفت کش و ۵ نوع آنتی بیوتیک گیاهی جهادانشگاهی در شهرستان گچساران تاکید کرد: محصولات این کارخانه برای اولین بار در کشور قرار است تولید شوند و مواد اولیه این محصولات ۱۰ نوع گیاه داروی است که می تواند برای مردم استان علاوه بر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم، درآمدزایی و ارزش افزود داشته باشد.

موسویان اظهارکرد: تمام محصولات این کارخانه دانش بنیان و صادراتی است، هم اکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما با مشکل مالی و کمبود اعتبار مواجه است که در مصوبات سفر دوم رئیس جمهور به استان دیده نشده که انتظار داریم مسئولان استانی و کشوری در این زمینه مساعدت و کمک کنند.

وی با بیان اینکه نرخ معلولیت در کشور ۱.۵درصد بوده در حالی این نرخ در استان کهگیلویه و بویراحمد ۳ درصد است، افزود: تنها استانی که آزمایشگاه و درمانگاه ژنتیک ندارد این استان است و متقاضیان و بیماران نیازمند به این خدمت به استانهای همجوار مراجعه می کنند که علاوه بر بالا بودن هزینه این آزمایشگاهها، خطرات سفر، هزینه رفت و برگشت، خستگی و اسکان از مهمترین مشکلات مراجعه کنندگان به سایر استانهاست.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مراحلی از راه اندازی و ایجاد آزمایشگاه ژنتیک را در شهر یاسوج انجام داده ایم و هم اکنون پیشرفت فیزیکی خوبی هم داشت و حتی برخی زیرساخت ها و تجهیزات نیز ایجاد و خریداری شده است اما با کمبود اعتبار مواجه شدیم که برای تکمیل و راه اندازی این آزمایشگاه نیازمند ۱۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم. البته این طرح نیز که خلا آن در استان محسوس است در مصوبات سفر رئیس جمهور به استان دیده نشد.

موسویان بیان کرد: همچنین برای راه اندازی مرکز سرطان سینه زنان در استان کهگیلویه و بویراحمد نیازمند حمایت و توجه می باشیم.

تاکید رئیس سازمان مدیریت کهگیلویه و بویراحمد بر حمایت از طرح‌های جهاد دانشگاهی

همچنین «جهانگیر شاهینی»، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت:  به بخش علم و فناوری و مجموعه های دانش بنیان توجه جدی خواهیم داشت.

وی افزود: جهاددانشگاهی بعنوان یک نهاد علمی می تواند بصورت عملیاتی به رشد و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد کمک کند و تا جایی که امکان داشته باشد از این نهاد فعال انقلابی بخصوص در حوزه علم و دانش بنیان حمایت و کمک خواهیم کرد.

وی اظهارکرد: در سفر دوم رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این استان اختصاص داده شد که ۹ هزار میلیارد تومان  از این میزان از محل اعتبارات وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۴۸۵ مدرسه سنگی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای این مهم گرفته ایم و در مجموع ۱۱۵۰ میلیارد تومان برای آموزش و پرورش استان اختصاص یافت.

شاهینی تصریح کرد: در سفر دوم رئیس جمهور به استان در حوزه علوم پزشکی و بهداشت و درمان استان ۸۵۶ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شد همچنین علاوه بر مصوبات سفر ۵۵ میلیارد تومان اعتبار در این خصوص گرفتیم.

وی ادامه داد: با توجه به وضعیت راه های روستایی و شهری و برون شهری استان ۱۰۰۰میلیارد تومان اعتبار برای قیر جهت آسفالت راههای استان پیگیری و اخذ کردیم. همچنین ۱۸۶ نقطه حادثه خیز در راههای استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه استان راه آهن ندارد و پیشنهاداتی برای اتصال استان به شبکه ریلی کشور ارائه دادیم، عنوان کرد: فرودگاه یاسوج، مرکز این استان در هفته تنها دو پرواز دارد که مردم و مسئولان استان از طریق استانهای همجوار به تهران سفر می کنند و ما پیگیری این مساله هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha