به گزارش ایسنا اسماعیل چمنی امروز، ۷ آبان در نشست مشترک با رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی علاقمند است فعالیتهای پژوهشی استان را به سمت کاربردی و تقاضامحور هدایت کند، گفت: این دانشگاه با پتانسیلی که در حوزه نیروی انسانی دارد میتواند با استفاده از ظرفیت مرکز تحقیقات کشاورزی در جهت رفع نیازهای استان برود.
وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبهبندی شانگهای در حوزه کشاورزی و انرژی ورود کرده و در حوزه مهندسی مواد نیز رتبه یک کشور را دارد، افزود: این دانشگاه در حوزه کشاورزی با ۳ دانشکده کشاورزی در اردبیل، مشگین شهر و پارس آباد دارای پتانسیل خوبی است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به چالشهای مختلف استان از جمله خشکسالی، سیل و سرمازدگی در حوزه کشاورزی، ادامه داد: در این زمینه نیازمند تحقیقات بیشتر هستیم.
وی به هماهنگی در انتخاب اساتید راهنما برای همکاری با مرکز تحقیقات کشاورزی با هماهنگی با مدیران گروه تاکید کرد و افزود: امروز دانشگاه محقق اردبیلی دارای بیش از یک هزار و ۲۰۰ دانشجوی خارجی بوده و فرآیند پذیرش و ثبت نام آنان نظام مند است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از حمایت ویژه از پایان نامه های دارای همکاری مشترک با مرکز تحقیقات کشاورزی استان خبر داد و تصریح کرد: اتصال دانشگاه با مرکز تحقیقات کشاورزی برای ارائه خدمات مطلوب و حل مسائل و مشکلات استان بسیار مهم است.
وی هدف این همگرایی را در جهت تامین منافع استان دانست و گفت: باید همت کنیم از ۳۳۴ چالش احصا شده استان در حوزه کشاورزی، هر تعداد که از دستمان بر میآید، نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.
۳۳۴ چالش در حوزه تخصصی کشاورزی در شهرستان های استان احصاء شده است
کمال شهبازی رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان اردبیل نیز با بیان اینکه اراده کامل برای تقویت ارتباط میان این دو مجموعه وجود دارد، گفت: در حال حاضر امکانات مطلوبی به صورت سیستمیک در مرکز تحقیقات کشاورزی استان نهادینه شده است.
وی با بیان اینکه پروژههای تحقیقاتی منطقهای و ملی در اهداف و مسیرهای مشخص توسط مرکز تحقیقات کشاورزی استان در حال انجام است، افزود: در حال حاضر ۳۳۴ چالش در حوزه تخصصی کشاورزی در شهرستانهای استان احصاء شده است که انتظار میرود از پتانسیل دانشکده کشاورزی برای حل این چالش ها بهرهمند شویم.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی یکی از دستگاههای دارای پتانسیل بالا برای حل مسائل و مشکلات استان است، افزود: قطعا در کنار هم توانایی بالایی خواهیم داشت.
وی به ضرورت ایجاد کارگروه مشترک به منظور انتقال دانش و بحثهای ترویجی از طریق اعضای هیات علمی تاکید کرد و گفت: حضور اساتید مرکز در دانشگاه و بالعکس باید تسریع شده و از امکانات همدیگر به نحو احسن استفاده کنیم.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان اردبیل بازدید از سایتهای تحقیقاتی مرکز توسط اساتید و دانشجویان را مهم دانست و گفت: حضور دانشجویان برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی در مرکز تحقیقات کشاورزی استان بدون پرداخت هزینهای انجام می شود.
انتهای پیام
نظرات