ثریا قربانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سرشماری پاییزه پستانداران از ۲۵ آبان آغاز شده و تا هفته اول دی ماه ادامه خواهد داشت، گفت: این سرشماری در ۱۰ منطقه تحت مدیریت محیط زیست و در وسعت حدود ۲۶۷ هزار هکتار انجام خواهد شد.
وی قلاجه، منطقه حفاظت شده بیستون، امروله و دالاخانی، بدر و پریشان، بوزین و مرهخیل، پناهگاه حیات وحش بیستون، زله زرد، قراویز، بمو و ... را از جمله نقاطی دانست که سرشماری پستانداران در آن انجام میشود و تاکید کرد: در سرشماری پستانداران گونههای شاخص و حائز اهمیت استان از جمله آهو، کل و بز، قوچ و میش، پلنگ، خرس قهوهای و ... ارزیابی میشوند.
معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست استان کرمانشاه افزود: سرشماری توسط اکیپهای یگان حفاظت محیط زیست، کارشناسان محیط طبیعی و حیات وحش و در صورت نیاز برخی سازمانهای مردم و نهاد و افراد علاقمند و آگاه انجام میشود.
به گفته قربانی، نتایج این سرشماریها برای تدابیر حفاظتی از گونههای پستانداران، حفاظت از زیستگاهها و... مورد استفاده قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: نتایج سرشماری سال گذشته پاییزه پستانداران کرمانشاه نشان میدهد که وضعیت این گونهها رضایت بخش است و در برخی از مناطق از جمله قراویز که یکی از زیستگاههای اصلی آهو به شمار میرود، افزایش جمعیت این پستانداران را شاهد بودیم.
معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی محیط زیست استان کرمانشاه یادآور شد: پس از پایان سرشماری پستانداران و با ورود تدریجی پرندگان آبزی و کنار آبزی مهاجر به استان، از اوایل دی ماه سرشماری پرندگان نیز در کرمانشاه آغاز خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات