به گزارش ایسنا، دبورا براون، مسؤول دیدهبان حقوق بشر، در بیانیهای گفت این خاموشی اطلاعات ممکن است به عنوان «سرپوشی برای جنایات جمعی و کمک به مصونیت از مجازات نقض حقوق بشر باشد.»
به نوبه خود، سرویس NetBlocks که بر اتصال اینترنت نظارت دارد، از «فروپاشی ارتباطات در نوار غزه» صحبت کرد.
به گفته دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA)، چندین آژانس سازمان ملل تماس خود را با تیمهای خود در غزه قطع کردهاند. لین هستینگز، هماهنگکننده کمکهای بشردوستانه اوچا در بیانیهای گفت عملیاتهای بشردوستانه و فعالیتهای بیمارستانی «بدون ارتباطات» نمیتوانند ادامه پیدا کنند.
همچنین هلال احمر فلسطین در پلتفرم ایکس نوشت، به دلیل قطع ارتباطات مخابراتی و اینترنت توسط رژیم صهیونیستی ارتباطات در مرکز عملیاتش و در شعب خود در غزه را از دست داده است.
هلال احمر با ابراز نگرانی عمیق از توانایی پزشکان برای ادامه ارائه خدمات تحت این شرایط، افزود: این امر بر شماره اورژانس مرکزی ۱۰۱ تأثیر میگذارد و مانع از رسیدن آمبولانسها به مصدومان می شود و همچنین ایمنی کارکنانش را هم تحت تاثیر قرار میدهد.
سازمان عفو بینالملل نیز پیشتر با اشاره به خطری که مردم غزه را تهدید میکند، خواستار اتصال فوری اینترنت در این منطقه شد.
این در حالی است که خبرنگاران خبرگزاری فرانسه در نوار غزه توضیح دادند که آنها فقط میتوانند در مناطقی که شبکه اینترنت رژیم صهیونیستی در دسترس است، ارتباط برقرار کنند.
انتهای پیام
نظرات