مهندس کامرانی در جمع خبرنگاران گفت: سه واحد صنفی حساس تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و اخطارهای مستمر توسط بازرسان واحد بهداشت محیط و حقوقی مرکز بهداشت و درمان شهرستان پلمب شدند.
وی افزود: نظارت ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار دارد.
این مسئول گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم توجه به تذکرات بازرسان بهداشت محیط و رعایت نکردن موازین و پروتکل های بهداشتی، با متخلفان برابر مقررات، برخورد قانونی خواهد شد.
وی افزود: گروههای گشت روزانه بهداشت محیط از تمامی اماکن عرضه مواد غذایی بازدید و کنترل لازم را اعمال خواهند کرد و از مردم شهرستان خواهشمندیم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام
نظرات