به گزارش ایسنا،کانون کارآفرینان برتر رسمی ملی و استانی بر اساس بند ۸ مصوبه شورای عالی اشتغال و اساسنامه جدید تشکیل شده و به عنوان هیات اندیشهورز و شبکه مشاوران کارآفرینی در سراسر کشور فعالیت می کند.
اساسنامه کانون آذرماه ماه سال گذشته از سوی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی جهت اجرا به استانداران سراسر کشور ابلاغ شد.
کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور متشکل از کارآفرینان برتر کشور است که طی برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر همه ساله انتخاب میشوند.
از سال ۱۳۹۰ که این کانون شکلگرفته، تلاشهای بسیاری برای تقویت جایگاه آن انجام شده اما نبود اساسنامه منسجم و وجود ساختارهای موازی مانع از شکوفایی کامل آن بوده است.
در همین راستا محمود کریمیبیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار - از تصویب اختصاص شناسه ملی به «کانون کارآفرینان برتر رسمی» برای نخستین بار و پس از ۱۳ سال از تاسیس کانون های کارآفرینی خبرداد.
وی گفت:به استناد بند ۸ مصوبه بیستونهمین نشست شورای عالی اشتغال، اساسنامه کانون کارآفرینان برتر رسمی با رویکرد هویتبخشی، ارتقای جایگاه کانونهای کارآفرینان برتر و توجه جدی به گسترش تعامل بین اجزای زیستبوم کارآفرینی تدوین شد و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی این مصوبه را به استانداران ابلاغ کرد.
به گفته کریمیبیرانوند کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور به عنوان یک تشکل صنفی فعال در سطوح استانی و ملی، مهمترین ظرفیت قانونی موجود در کشور برای زمینهسازی ایجاد اشتغال مولد برای نیروهای جوان و متخصص است.
معاون اشتغال وزیر کار این اقدام را زمینهای برای تحقق برنامههای توسعه و گامی مؤثر جهت دستیابی به اهداف و سیاستهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مسیر توسعه اشتغال پایدار عنوان کرد.
درحال حاضر توسعه، ترویج و فرهنگسازی در حوزه کارآفرینی، تشکیل اتاقفکر کارآفرینی استان و همکاری با دستگاههای اجرایی و نهادهای بخش خصوصی در زیستبوم کارآفرینی از جمله فعالیتهای پیشبینی شده برای کانون است.
یه گزارش ایسنا، عضویت در کانون کارآفرینان برتر رسمی علاوه بر افزایش اعتماد به نفس و روحیه خودباوری در جوانان، بستر مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی و ایجاد فضای تعامل میان فعالان عرصههای مختلف اقتصاد را فراهم می کند.تا سال گذشته ۲۰۰ کارآفرین برتر استانی در ۳۱ استان کشور شناسایی و به جامعه معرفی شدند.
انتهای پیام
نظرات