• چهارشنبه / ۳ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402080301938
  • خبرنگار : 71660

انتصاب رئیس برای مجلس نمایندگان آمریکا طلسم شده است!

انتصاب رئیس برای مجلس نمایندگان آمریکا طلسم شده است!
مایک جانسون (وسط)

پس از آنکه «تام امر» نماینده جمهوری‌خواه به دلیل مخالفت دونالد ترامپ و جمهوری‌خواهان تندرو از تلاش برای تصدی مقام ریاست مجلس نمایندگان کناره‌گیری کرد، «مایک جانسون» به عنوان تازه‌ترین نامزد برای ریاست مجلس نمایندگان ایالات متحده توسط جمهوری‌خواهان انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، پس از برکناری کوین مک‌کارتی از ریاست مجلس نمایندگان آمریکا، شکاف سیاسی این کشور وارد چرخه تقریبا عبث و پوچی شده و در عین حال قادر به انتخاب یک نفر برای ریاست این مجلس نیستند. مایک جانسون به عنوان یک عضو سطح پایین در مجلس نمایندگان چهارمین نفری است که برای ریاست آن نامزد می‌شود.

پی‌ ای مدیا می‌گوید، اعضای راست‌افراطی یک فرد «سنتی‌تر» را به عنوان رئیس مجلس نمی‌پذیرند و از طرفی اعضای «مدرن‌تر» هم حاضر به انتخاب یک تندرو نمی‌شوند.

پس از آنکه جانسون برای نامزدی ریاست انتخاب شد، رای‌گیری پشت درهای بسته صورت گرفت تا میزان حمایت از او سنجیده شود. او برای کسب امتیاز و تصاحب این جایگاه به حمایت تقریبا تمامی جمهوری‌خواهان احتیاج داشت.

تام امر که پیشتر گویا به دلیل مخالفت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا از تلاش برای تصدی مقام ریاست مجلس نمایندگان آمریکا کناره‌گیری کرد، گفت که مخالفت ترامپ بر تصمیم او تاثیری نداشته است.

او تصریح کرد: «من براساس حسی که نسبت به کنفرانس داشتم، چنین تصمیمی گرفتم. از هر فردی که به عنوان نامزد جدید حاضر شود، حمایت خواهم کرد.»

دونالد ترامپ که نامزد پیشتاز جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا است، گفت که عدم تایید او تاثیری در تلاش آقای امر داشته است. به گفته ترامپ، تام امر با جریان سیاسی این رئیس‌جمهوری سابق مبنی بر «آمریکا را دوباره عظمت بخشیم» همراه نبوده است.

مایک جانسون که یک وکیل متخصص در مسائل قانون اساسی است، جمهوری‌خواهان را پیرامون «تلاش قانونی ترامپ» برای لغو نتایج انتخابات ۲۰۲۰ فراخوانده بود؛ اما تندروها سریعا در برابر تلاش جانسون مقاومت کردند و از فهرست نامزدهای جدید رونمایی کردند. مایک جانسون در رای‌گیری روز سه‌شنبه ۱۲۸ رای جمع کرد.

برکناری تاریخی کوین مک‌کارتی - در حالی‌که پیش از این هیچ رئیس دیگری از مجلس نمایندگان آمریکا برکنار نشده بود - پس از آن رخ داد که کنگره به یک بسته بودجه داخلی اضطراری برای جلوگیری از تعطیلی دولت رای داد. در این بودجه ۴۵ روزه که برای ادامه کار دولت در نظر گرفته شد، هیچ کمکی به اوکراین ارائه نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha