• سه‌شنبه / ۲ آبان ۱۴۰۲ / ۲۰:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402080201757
  • خبرنگار : 50180

مدیرکل آموزش و پرورش استان:

نگذاشتیم کمبود معلم در کرمانشاه به چشم بیاید

نگذاشتیم کمبود معلم در کرمانشاه به چشم بیاید

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به کاهش تعداد فرهنگیان استان نسبت به سال تحصیلی گذشته، گفت: با وجود کمبودها، نگذاشتیم کمبود معلم در کرمانشاه به چشم بیاید.

سلمان محمدی، عصر امروز( دوم آبان)  در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در استان در راستای اجرای پروژه مهر، گفت: با برنامه‌ریزی خوب صورت گرفته توانستیم بدون کمترین مشکل سال تحصیلی جدید را آغاز کرده، به نحوی که اول مهر کلاس درس بدون معلم و معلم بدون کلاس درس در استان نداشتیم.

محمدی افزود: با وجود کمبودهایی که برای تامین معلم‌ مورد نیاز در استان در مقایسه با سال تحصیلی گذشته داشتیم، تلاش کردیم تا با اضافه تدریس نیروهای شاغل و نیز استفاده از نیروهای بازنشسته، کمبودها را برطرف کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: در حالی که برخی استان های کشور برای تامین معلم های مورد نیاز به سمت استفاده از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان نیز رفتند، اما با تدابیر صورت گرفته برای تامین معلم از دیگر راه‌ها، در استان از دانشجوها استفاده نکردیم.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید ۱۵۵۵ نیروی جدید به بدنه آموزش و پرورش استان کرمانشاه اضافه شده، گفت: از سوی دیگر امسال ۲۴۵۱ فرهنگی استان بازنشسته شدند، لذا در سال تحصیلی جدید تعداد نیروهای آموزش و پرورش ۸۹۶ نفر نسبت به سال تحصیلی گذشته کاهش پیدا کرده است.

محمدی همچنین با اشاره به افزایش بیش از دو هزار نفری تعداد دانش آموزان استان کرمانشاه در مقایسه با سال تحصیلی گذشته، گفت: در حالی اول مهر امسال ۳۷۸ هزار و ۴۲۳ دانش آموز در استان راهی مدارس شدند که این تعداد در سال تحصیلی گذشته ۳۷۶ هزار و ۲۵۷ دانش آموز بود.

وی سپس با اشاره به توزیع به موقع کتب درسی در بین دانش آموزان استان، گفت: مهرماه امسال پنج میلیون جلد کتاب را بین ۳۷۰ هزار دانش آموز توزیع کرده و کمبودی در این زمینه نداشتیم.

وی اشاره‌ای هم به برنامه دستگاه تعلیم و تربیت برای توازن رشته‌ای داشت و گفت: دانش آموزان استان تمایل زیادی به تحصیل در رشته‌های علوم تجربی و انسانی داشته و خیلی راغب به تحصیل در هنرستان‌ها نیستند که باید آنها را به سمت تحصیل در هنرستان‌ها سوق بدهیم.

محمدی همچنین با بیان اینکه باید به نمازخانه‌های مدارس بیشتر توجه شود، گفت: باید برای نمازخانه‌های مدارس برنامه داشته باشیم.


انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۰۶ ۰۹:۱۳

سلام اصلا اینطور نیست مدرسه ابتدایی در هوانیروز این حرف منو ثابت میکنه برید و ببینید که برای کلاس اول ۳۶ نفره پسرانه ..... توضیح نمیدم چون هروقت میرم مدرسه میبینم معلم فقط داره این کلاس رو ساکت میکنه بنده خدا به درس دادن نمیرسه