• سه‌شنبه / ۲ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1402080201117
  • منبع : فضای مجازی

از مقام خود کناره گرفتند؛ اما کنار غزه ایستادند!‍

از مقام خود کناره گرفتند؛ اما کنار غزه ایستادند!‍

جنگ غزه و جنایات دامنه‌دار صهیونیست‌ها در این جنگ، جهانیان را به واکنش‌های اعتراضیِ متعددی واداشت؛ به‌نحوی‌که به‌عنوان نمونه، برخی سیاستمداران، روزنامه‌نگاران یا هنرمندان در اقصی‌نقاط جهان، فارغ از دیانت یا ملیتشان چاره را در آن دیدند که از مناصب خود استعفا دهند؛ چرا که گمان می‌کردند سازمان یا نهاد متبوعشان، شریک جرم رژیم صهیونیستی بوده و بقای آن‌ها در آن منصب، شراکت در جنایت است.

به گزارش ایسنا، کانال تلگرامی «فحوا» مطلبی را با عنوان «از مقام خود کناره گرفتند؛ اما کنار غزه ایستادند!‍» به قلم محمدمهدی سلامی پوریان منتشر کرده که در ادامه می‌خوانید:

جنگ غزه و جنایات دامنه‌دار صهیونیست‌ها در این جنگ، جهانیان را به واکنش‌های اعتراضیِ متعددی واداشت؛ به‌نحوی‌که به‌عنوان نمونه، برخی سیاستمداران، روزنامه‌نگاران یا هنرمندان در اقصی‌نقاط جهان - فارغ از دیانت یا ملیتشان - چاره را در آن دیدند که از مناصب خود استعفا دهند؛ چرا که گمان می‌کردند سازمان یا نهاد متبوعشان، شریک جرم رژیم صهیونیستی بوده و بقای آن‌ها در آن منصب، شراکت در جنایت است.

چند نفر از آنان که برای ایستادن کنار غزه، از پست خود کنار رفتند:

مدیر امور عمومی و کنگرۀ دفتر امور سیاسی و نظامیِ وزارت خارجۀ آمریکا، در اعتراض به کمک‌های نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی، از سِمت خود استعفا داد. جاش پُل، در حساب خود در شبکۀ لینکدین نوشت: «نمی‌توانم ادامۀ کار در شغلی را بپذیرم که در قتل غیرنظامیان فلسطینی سهیم است.»

لارا فریدمن، رئیس بنیاد صلح خاورمیانه (FMEP) - واقع در واشنگتن.دی.سی ـ و از متخصصان سیاست خارجۀ آمریکا در پروندۀ منازعۀ اسرائیل - فلسطین، به سبب همکاری دولت بایدن با دشمنان مردم غزه، از منصب خود کناره‌گیری کرد.

بسام بونِنّی، خبرنگار دفتر بی بی سی در شمال آفریقا، پس از پوشش خبری جانبدارانۀ این بنگاه خبرپراکنی به نفع دشمن صهیونیست، از این بنگاه خبری استعفا داد.

لطفی بوشناق، هنرمند تونسی و سفیر حسن‌نیت سازمان ملل متحد، در اعتراض به آنچه که وی «سکوت هولناک» این سازمان در قبال جنایات رخ‌داده در حق شهروندان فلسطینی خواند، از این عنوان کناره گرفت.

این‌ها نمونه‌های کوچکی از رفتارهای نمادینِ آزادی‌خواهان در سراسر جهان بود که با اقدام بهنگام خود، ایستادن در کنار مظلوم را به کارکردن - به هر قیمتی - برای ظالم یا حامی او ترجیح دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha