سید محسن موسوی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: نمونه از این اقدام و مصادیق اجرایی و تنظیم آیین نامه آن را میتوان در شهرهایی همانند شیراز و تبریز دید که میتواند برای آینده بجنورد به عنوان مرکز استان تاثیر بسیاری داشته باشد.
وی با بیان اینکه تشکیل صندوق ذخیره سرمایهگذاری شهری بجنورد سبب ذخیره درآمد برای آینده این شهر میشود، افزود: تنظیم آیین نامه مربوط به این اقدام در دستور کار کمیته ویژه اقتصادی و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر بجنورد قرار گرفته است و از هرگونه پیشنهاد در این خصوص استقبال میکنیم.
موسوی گفت: با تشکیل صندوق ذخیره سرمایهگذاری در راستای توسعه شهری، اقداماتی مشابه ایجاد حساب پارکینگ که اقدامی موفق توسط شورای شهر است را شاهد خواهیم بود که سبب مرتفع شدن مشکلات درآمدی میشود.
این عضو شورای اسلامی شهر بجنورد افزود: منابع مالی این صندوق در بعضی از شهرهایی که آن را اجرایی کردهاند، شامل سه درصد از درآمدهای نقدی بودجه، ۲۰ درصد از محل مشارکت پروژههای سرمایهگذاری شهری و همچنین تامین مالی از بانکها بنگاههای پولی اوراق مشارکت بورس صندوق زمین و مسکن و... است.
موسوی تأکید کرد: این صندوق ظرفیتی است تا فشار مالی در مواقع مشکلات اقتصادی متوجه شهرداری نشود و ذخیرهای برای سرمایهگذاریهای آتی بجنورد وجود داشته باشد و در بستری مناسب و شفاف، فارغ از نگاههای مختلف، پیشرانی برای توسعه و پیشرفت مرکز استان باشد.
انتهای پیام
نظرات