• دوشنبه / ۱ آبان ۱۴۰۲ / ۲۰:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402080100810
  • خبرنگار : 50182

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

پایان ساخت بیمارستان سرطان کرمانشاه تا ماه آینده/ ۴۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان سال اضافه می‌شود

پایان ساخت بیمارستان سرطان کرمانشاه تا ماه آینده/ ۴۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان سال اضافه می‌شود

ایسنا/کرمانشاه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افتتاح ۴۰ پروژه بهداشتی و درمانی تا پایان سال خبر داد و افزود: با افتتاح این پروژه‌ها حدود ۴۰۰ تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های بیمارستانی استان اضافه می‌شود.

مهندس صادق کریمی در نشست خبری، عصر امروز (اول آبان) با اشاره به فعال بودن تمامی پروژه‌های عمرانی بهداشتی و درمانی در سطح استان گفت: در حال حاضر هفت پروژه درمانی و ۳۳ پروژه بهداشتی در سطح استان در دست اجرا داریم که عمده این پروژه ها تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

کریمی گفت: با افتتاح این هفت پروژه درمانی ۳۹۹ تخت تا پایان سال به مجموع تخت‌های استان اضافه می شود.

وی گفت: علاوه بر این‌ها در حال حاضر شش پروژه عمرانی درمانی و نیز ۲۶ پروژه عمرانی بهداشتی نیز آماده افتتاح داریم.

کریمی در ادامه از افتتاح ۱۴ پروژه عمرانی درمانی ظرف دو سال اخیر خبر داد و افزود: با افتتاح این تعداد پروژه به مساحت بیش از ۲۶ هزار مترمربع ۱۵۲ تخت به تخت‌های استان اضافه شده است.

وی افزود: همچنین طی این مدت ۶۵ پروژه عمرانی بهداشتی در استان به بهره برداری رسیده است.

افتتاح بیمارستان سرطان تا یک ماه دیگر

به گزارش ایسنا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به تشریح برخی از پروژه های مهم عمرانی در دست اجرا پرداخت و از بیمارستان شیمی درمانی و سرطان به عنوان مهمترین این پروژه‌ها یاد کرد.

وی افزود: این پروژه از مهمترین بیمارستان‌های سرطان کشور است و با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد تا یک ماه آینده عملیات اجرایی آن به پایان می رسد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه علت تاخیر چندماهه در افتتاح این پروژه را مشکلات پیش آمده در واحد رادیوتراپی بیمارستان امام رضا (ع) عنوان و تصریح کرد: این امر موجب شد قطر دیوارهای واحد رادیوتراپی این بیمارستان را بیش از پیش افزایش دهیم که از بروز هرگونه مشکل احتمالی پیشگیری کنیم و برای همین کار قدری زمان بر شد.

کریمی با اشاره به زمان بر بودن نصب تجهیزات بیمارستان گفت: به همین علت بهره برداری از بیمارستان قدری زمان بیشتری نیاز دارد.

تا سال آینده تمام شهرستان‌های کرمانشاه صاحب بیمارستان می‌شوند

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به تشریح روند اجرای برخی پروژه های بیمارستانی استان اشاره و تصریح کرد: بیمارستان سرپل ذهاب که با همکاری خیرین در حال ساخت است ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و افتتاح آن ۸۱ تخت به مجموع تخت های بیمارستانی استان اضافه می کند.

وی افزود: بیمارستان دالاهو هم فاز اول آن به پایان رسیده و مناقصه فاز دوم آن در حال انجام است و به زودی اجرای آن آغاز می شود.

وی با بیان اینکه شهرستان دالاهو تنها شهرستانی است که بیمارستان ندارد، خاطرنشان کرد: با ساخت این بیمارستان، تمام شهرستان های استان تا سال آینده صاحب بیمارستان می شوند.

بیمارستان‌های استان "زیان‌ده" شده‌اند

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهرستان روانسر هم در دست اجرا است، گفت: فاز یک این بیمارستان تمام شده و برای اجرای فاز دوم نیازمند ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم که تامین آن کار دشواری است.

کریمی گفت: در همین راستا بطور موقت و برای رفع نیاز مردم شهرستان یک فضای بیمارستان ۳۲ تخت خوابی راه اندازی کرده‌ایم و با همین فضا نیازهای شهرستان بطور کامل پوشش داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدا هم ساخت بیمارستان ۶۴ تخت خوابی در این شهرستان با توجه به جمعیت آن توجیه نداشت، اما به هرحال کار ساخت آن انجام شد.

کریمی خاطرنشان کرد: ساخت بیمارستان در بسیاری بیمارستان های شهرستان با توجه به جمعیت کم آن شهرستان اصلا توجیه اقتصادی ندارد، اما به خاطر مردم شهرستان راه اندازی شده اند.

وی افزود: در حال حاضر عمده بیمارستان های ما زیان‌ده هستند و هزینه های آن ها اصلا با درآمدشان همخوانی ندارد و نیاز است مجلس راهکاری برای این موضوع بیاندیشد.

پیشرفت ۱۰ درصدی بیمارستانی ۵۴۰ تختخوابی بعد از ۱۳ سال

به گزارش ایسنا، کریمی در ادامه با اشاره به نیاز استان به ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی گفت: این بیمارستان یکی از نیازهای اصلی کلانشهر کرمانشاه است، اما با گذشت بیش از ۱۳ سال از شروع ساخت آن تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی با بیان اینکه ساخت این بیمارستان با راه و شهرسازی است، گفت: ساخت این بیمارستان عظیم با اعتبارات دولتی امکان پذیر نیست و در حال حاضر سالانه حدود ۲۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص می یابد که هزینه های نگهداری از آن هم نیست.

کریمی گفت: در حال حاضر ساخت هر متر بیمارستان ۶۰ میلیون تومان و هزینه راه اندازی هر تخت بیمارستانی پنج میلیارد تومان است و قطعا تامین این هزینه ها با اعتبارات دولتی ممکن نیست.

وی افزود: در همین راستا یکی از نمایندگان استان اخیرا پیگیری های خوبی انجام داده تا بتوانیم اعتبار این پروژه را از محل تهاتر نفت انجام دهد.

وی تصریح کرد: آنچه مسلم است تامین اعتبار این بیمارستان نیازمند پیگیری تمام مسئولین استان است و این پروژه باید به مطالبه عمومی تبدیل شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: با افتتاح این بیمارستان وضعیت تخت‌های بیمارستانی به حد مطلوبی می رسد.

کریمی گفت: در حال حاضر ۳۶۰۰ تخت بیمارستانی در استان داریم که تا پایان امسال ۴۰۰ تخت دیگر به آنها اضافه می شود و اگر بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی هم افتتاح شود، نیاز استان به تخت‌های بیمارستانی تا حد زیادی مرتفع می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۰۲ ۱۰:۵۷

متاسفانه این طرح شاخص و مهم بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی استان کرمانشاه جز طرحهای مصوب جهت تخصیص اعتبار در سفر اول رییس جمهور به استان کرمانشاه قرار نگرفت و از آن بدتر هم که نمایندگان استان هم بطور گروهی هیچ‌ اقدام و پیگیری موثری در خصوص فعال سازی و تعیین تکلیف این طرح انجام نداند . متاسفانه عدم وحدت و همسویی بین نمایندگان و مسولان در مطالبه گری حقوق استان . همانند استانهای برخوردار اصفهان و خراسان و آذربایجان...... . بزرگترین عامل در عقب ماندگی استان از قافله توسعه است و همین عامل سبب می شود حتی با پیگیری جدی یک نماینده و یا مسول استان اکثرا منجر به کسب نتیجه مطلوب نشود .