به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، خالد مشعل، رئیس جنبش حماس در خارج در سخنرانی در «همایش غزه» که با حضور ۶۰ سازمان و نهاد عربی در ترکیه درباره تحولات عملیات طوفان الاقصی برگزار شد، گفت: طوفان الاقصی هفتم اکتبر آغاز شد. ساکنان غزه که از ۱۶ سال پیش در محاصره و جنگهای پی در پی به سر میبرند، مقاومت بزرگی را با خون و شهدای خود ایجاد کردند. غزه زمانی که دید صهیونیستها به مسجد الاقصی لطمه زده و در حال تقسیم زمانی آن هستند و دید که مسجد الاقصی در خطر نابودی قرار دارد به مسؤولیت خود عمل کرده و محاصره باعث نشد که آنها از وظیفه خود دست بکشند.
خالد مشعل گفت: مقاومت عواقب امور و مسؤولیت خود را درک میکرد. مسجد الاقصی دشمن ما را تکان داد و سرگردان کرد. مقاومت گام عظیمی در راه آزادی و بازپسگیری مقدسات برداشت. بعد از شروع عملیات طوفان الاقصی دشمن صهیونیستی نیز وارد مرحله انتقام شد و مدارس، مساجد، بیمارستانها و منازل را ویران کرد. امروز غزه با ویرانی فراگیری روبرو است.
وی گفت: رژیم صهیونیستی از آمریکا و کشورهای غربی برای نابودی کامل غزه چراغ سبز دریافت کرد و این سیاست زمین سوخته و ویرانی فراگیر است. طرح آنها نابودی مقاومت و حماس و از بین بردن حمایت مردمی از آن و نابودی غزه با حمایت بینالمللی است.
خالد مشعل گفت: ما وارد یک جنگ جهانی شدهایم. جنگ ابتدا با الاقصی و غزه شروع شد و به انتقام بزدلانه از سوی صهیونیستها رسید و صحنه کنونی صحنه جنگ جهانی است که آمریکا آن را رهبری میکند. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا این جنگ را اداره میکند تا به صهیونیستها روحیه بدهد و از فاجعه بکاهد و میلیاردها دلار پول و تسلیحات فراوان را به آنها برای نابودی غزه بدهد. همچنین وزرای دفاع و خارجه خود را برای کمک به صهیونیستها به اراضی اشغالی فرستاد. این دو وزیر بخشی از جنگ هستند. آمریکا رهبری جنگ را برای تحقق دو هدف بر عهده دارد یکی از بین بردن حماس و دوم از بین بردن حمایت مردمی از این جنبش. اگر در تحقق این دو هدف موفق شوند سلطه کامل خود را بر منطقه تحمیل خواهند کرد.
وی تأکید کرد: این یک جنگ تاریخی است که امت اسلامی امروز وارد آن شده است و پیروز خواهد شد. ما در پنج جنگ پی در پی مقاومت کردیم و دشمنمان را سرگردان و آشفته کردیم. ارتشی که پادشاهیها و ارتشهایی را ترسانده بود مقاومت توانست آن را بترساند. مسؤولیت نخست امروز ما بسیج برای مبارزه است. مسؤولیت دوم کمک به غزه است. مقاومت نیز به سلاح نیاز دارد. وظیفه سوم خشم مردمی و آمدن به خیابانها است تا این پیام را برسانید که امت اسلامی از غزه، الاقصی، قدس و القسام حمایت میکند. وظیفه چهارم این است که ما خواهان طوفان رسانهای در حمایت از فلسطین هستیم. وظیفه پنجم تحرکات سیاسی رهبران و سازمانها است. مواضعی وجود دارد، اما کافی نیست. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا برای اعمال فشار و تحمیل موضع واشنگتن به منطقه آمد، اما موضع رسمی اعراب مخالفت با محکومیت حماس بود. اعراب همچنین با کشتار مردم غزه و کوچاندن آنها مخالفت کردند. همه اینها مواضع خوبی است، اما ما خواهان مواضع جدیتر و تقویت موضع رسمی عربی و اسلامی هستیم.
انتهای پیام
نظرات