محمدحسین هوشنگی در گفت وگو با خبرنگاران، پست را یکی از قدیمیترین سازمانهای ایجاد شده در کشور دانست و اظهار کرد: ایجاد نظم اجتماعی و جلوگیری از ترددهای غیر ضرور از مهمترین مزایای خدمات پستی است.
وی با بیان اینکه ۶۰۰ نفر با مجموعه پست استان گیلان همکاری میکنند، افزود: پست برقرار کننده ارتباطات موثر بوده و زیر ساخت و بازوی اصلی تحقق دولت الکترونیک محسوب میشود.
مدیرکل پست گیلان، پست را یکی از ارکان رشد اقتصاد دیجیتال در کشور دانست و تصریح کرد: با تلفیق خدمات سنتی و نوین توانستیم گام موثری در مسیر هوشمندسازی برداشته و شرکت ملی پست به عنوان سکوی تجارت الکترونیک در کشور نقش راهبری لجستیکی توسعه اقتصاد دیجیتال را برعهده دارد.
هوشنگی اضافه کرد: شرکت ملی پست توانست با ایجاد پنج هاب پستی نسبت به تمرکززدایی فرایندهای پستی اقدام کند و سبب کاهش مدت زمان سیر مرسولات شود.
وی با اشاره به راهاندازی اولین واسط پستی در گیلان عنوان کرد: همه مشاغل خرد و خانگی و کسب و کارهایی که دارای محصول بوده و فاقد فروشگاه هستند میتوانند با استفاده از این واسط پستی نسبت به فروش و ارسال مرسولات خود اقدام کنند.
مدیرکل پست گیلان ادامه داد: این واسط پستی نوعی فروشگاه ساز است که شرکت ملی پست وظیفه لجستیک آن را بر عهده خواهد داشت.
وی با اشاره به ایجاد دفاتر پستی متناسب با محصولات استراتژیک هر شهر، گفت: یکی از راهبردهای اساسی پست گیلان ایجاد دفاتر پستی با محصولات استراتژیک هر شهر است که اولین آن با عنوان نخستین دفتر پست چای کشور در شهر واجارگاه و با مشارکت مدیریت شهری این شهر افتتاح شد.
هوشنگی، برندسازی و توسعه تجارت الکترونیک در مناطق شهری گیلان بر پایه محصولات بومی محلی را از مزایای ایجاد این نوع دفاتر دانست و متذکر شد: پست گیلان در شش ماهه اول امسال بالغ بر ۶ میلیون مرسوله را توزیع و رهسپار کرده است.
وی با بیان اینکه پست گیلان به طور متوسط ماهانه میزبان یک میلیون مرسوله در استان است، خاطرنشان کرد: حجم زیادی از این مرسولات را بسته و امانات تشکیل میدهد؛ از این رو استان گیلان بعد از استان تهران بیشترین سهم بسته و امانات را در کشور داراست.
مدیرکل پست گیلان از افزوده شدن دو دستگاه کامیون به ظرفیت لجستیکی پست استان خبر داد و اضافه کرد: به زودی مجموعهای از خودروهای ون که مختص توزیع بسته و امانت میباشد، در ناوگان خودرویی پست کشور به کار گرفته خواهد شد.
هوشنگی همچنین به روند اجرایی شدن استاندارد ملی نشانی در استان اشاره و تصریح کرد: کد پستی، هویت مکانی هر فرد است و لذا کلیه سازمان ها نسبت به اخذ تاییدیه کد پستی برای ارائه خدمات اقدام میکند.
وی شرکت ملی پست را مجری پیادهسازی کد پستی و طرح نشانی ملی استاندارد دانست و تاکید کرد: با توجه به توسعه شهری و توسعه روستایی که در کشور وجود دارد، بانک اطلاعات کد پستی میبایست به روز گردد که لازمه این کار مشارکت دهیاریها و شهرداریهاست.
مدیرکل پست گیلان از احیای «کارگروه جی نف» در شهرستانها با دستور مستقیم استاندار گیلان خبر داد و اظهار کرد: اقدامات لازم در راستای اجرای طرح جی.نف و نصب پلاک های کد پستی هوشمند در دست انجام است؛ امیدواریم به زودی بستر سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ که به صورت ثبتی مبنا انجام خواهد شد، فراهم شود.
انتهای پیام
نظرات