• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۲۱:۵۴
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1402073021721
  • خبرنگار : 71628

چالش‌های پیش‌روی اوکراین با وجود انبارهای ته‌کشیده مهمات ناتو

چالش‌های پیش‌روی اوکراین با وجود انبارهای ته‌کشیده مهمات ناتو

یک اندیشکده انگلیسی به بررسی چالش‌های پیش روی اوکراین در مقابله با ارتش روسیه با توجه به کاهش قابل توجه مهمات و تغییر در برخی عوامل محیطی، از جمله زمستان آتی پرداخت.

به گزارش ایسنا، روزنامه روسی پراودا با استناد به مطلب اندیشکده سلطنتی مطالعات دفاعی انگلیس با اشاره به تحولات جنگ اوکراین نوشت که اوکراین باید برای «زمستانی سخت» آماده شود.

این اندیشکده نوشته است: علیرغم تلاش‌های مصمم نیروهای مسلح اوکراین و با گذشت پنج ماه از عملیات تهاجمی آنها، خطوط دفاعی روسیه در زاپوریژیا هنوز شکسته نشده است. احتمال این که تا پایان امسال گشایشی به سمت توکماک انجام شود، بسیار کم است، مگر این که ارتش روسیه تصمیم به عقب‌نشینی بگیرد. اگر اوکراین در زمستان به اعمال فشار به خط دفاعی روسیه ادامه ندهد، این خطر وجود دارد که خطوط دفاعی مسکو گسترش بیابند.

در ادامه این مطلب آمده است: اوکراین به دلیل تغییرات در برخی مزایای مهماتی که پیشتر از آن‌ها برخوردار بود، با چالش‌های بیشتری مواجه خواهد شد. اوکراین در تابستان گذشته، برای اولین بار در قدرت آتش خود به برتری رسید. اما در عین حال، استفاده آن از مهمات به بیش از ۲۰۰ هزار گلوله در ماه رسید. حالا با ته کشیدن انبارهای ناتو و پایین بودن سرعت تولید، مهمات کافی برای رسیدن به این میزان در دسترس نخواهد بود.

پراودا با اشاره به بخش دیگری از مطلب این اندیشکده انگلیسی نوشت: یک مشکل دیگر نیز به دفاع هوایی مربوط است. حملات هوایی قریب‌الوقوع روسیه به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین یک تهدید راهبردی محسوب می‌شود. اگر روسیه بتواند در روزهایی که دما پاییین است، موجب قطع آب‌رسانی به شهرهای اوکراین شود، لوله‌ها می‌ترکند و مناطق شهری را به طور بالقوه، غیرقابل سکونت می‌سازند. بنابراین، موشک‌ها باید رهگیری شوند اما سامانه‌های دفاع هوایی تجهیزات ارزشمند و کمیابی هستند.

این روزنامه همچنین نوشت: روسیه در حال افزایش تامین تسلیحات تهاجمی است. در اکتبر ۲۰۲۲، هر ماه حدود ۴۰ موشک دوربرد تولید می‌کرد. حالا این میزان به بیش از ۱۰۰ فروند رسیده و تعداد زیادی از پهپادهای گرانیوم-۲ نیز به آن افزوده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۷-۳۰ ۲۲:۱۹

آقای پوتین ماهرانه جنگ را از اکراین به خاورمیانه برد تا گسیل تجهیزات نظامی بجای رفتن به اکراین روی مردم بدبخت خاورمیانه ریخته شود تا خودش نجات یابد غافل از اینکه از دست خداوند هیچ فراری نیست

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۰۲ ۰۷:۴۰

جنگ غزه، به درخواست روسیه یا ایران رخ نداد؛ ظلمها، جنایت‌ها و کشتار رژیم صهیونیستی سبب شد؛ مردم غزه به فکر دفاع از خودشان باشند؛ اینکه منتظر بمانی که چه موقع اسرائیل تو را بخواهد بکشد؛ یا اسیر بگیرد؛ یا خانه‌ات را خراب کند؛ مطلوب هیچ فرد غیرتمند و آزاده‌ای نیست و بایستی از خود دفاع کرد و اگر آنها از مردم غزه تلفات می‌گیرند؛ لااقل مردم غزه هم بتوانند در حد خودشان مقابله به مثل کنند.

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۰۱ ۲۰:۱۵

اوکراین هر روز که زودتر دست از جنگ با روسیه بردارد و از غرب فاصله بگیرد ممکن است شانس بیشتری برای نابود نشدن داشته باشد در حقیقت بین نابودی کامل و تسلیم شدن انتخاب بهتری ندارد

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۰۱ ۲۰:۵۰

خود کرده را تدبیر نیست مملکتی که سرنوشت و آینده خودش رو‌ به جای مردمش به حمایت کشورهایی مثل انگلیس و آلمان و فرانسه که سوابق زیادی در خیانت دارند پیوند بزنه و از مزدوران بی اصل و نسب خارجی به عنوان مدافع استفاده کنه و دلقکی همانند زلنسکی بر اون حکومت کنه چاره ای جز فروپاشی و محو شدن نداره

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۰۲ ۰۱:۰۷

با بوجود آمدن جنگ در سر زمینهای اشغالی دیگر توان غربیها به حمایت از اوکراین نمی رسد و از همه مهمتر اینکه دیگر اوکراین متلاشی هیچگونه جزابیتی برای امریکا و غربیها ندارد و بزودی هم اوکراین را رها میکنند این تا بوده سیاست دولتهای غربی بوده است .