«محمدعلی ملک زاده» در نشست ایمن سازی واحدهای صنعتی استان یزد گفت: یکی از مزیتهای مهم استان، بخش تولید و صنعت است که باید با رصد و هم افزایی، ایمنی آن بررسی و راهکارهای کاهش خطر در آن اجرایی شود.
وی با اشاره به نشستهای صورت گرفته به منظور احصا اطلاعات مورد نیاز برای ارزیابی خطر در واحدها، اظهار کرد: اقدامات خوبی به صورت متفرقه و دستگاهی در طول این سالها صورت گرفته است، اما نیاز است این اطلاعات بروزرسانی شده و با استفاده از ظرفیت و همکاری صاحبان صنایع و کارآفرینان بانک اطلاعات پویا و تحلیل گر راه اندازی شود.
ملک زاده ادامه داد: امیدوارم با تبیین درستی که توسط گروههای خدمات دهنده به صنایع صورت می گیرد شاهد تسریع در این بخش بوده و اطلس خطر پذیری در این حوزه در کوتاهترین زمان ممکن اجرایی شود.
وی ادامه داد: با اجرای این طرح در صورت بروز حادثه با شناخت درست، ضمن حفظ ایمنی آتش نشانان و نیروهای امدادی، اقدام سریع تر و آگاهانه ای در برابر آن مخاطره صورت می گیرد.
مدیر کل مدیریت بحران استان ادامه داد: اکنون برخی از واحدها هزینه های سنگینی برای خرید تجهیزات و آماده به کار بودن آنها می پردازند و متاسفانه برخی واحدها نیز در این زمینه ضریب ایمنی کمی دارند و با توجه به اینکه اکثر واحدها در مجاورت هم قرار دارند احتمال خسارت به واحد خود و واحدهای مجاور بالاست.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مدیریت بحران استان، ملک زاده در پایان با اشاره به بخش های مختلف این طرح شامل شناسایی، ارزیابی، تجهیز و آموزش عمومی به منابع انسانی شاغل و مانورهای آمادگی، ادامه داد: بهترین ثمره این طرح افزایش امنیت سرمایه گذاران، کاهش هزینه های ایمنی، ارائه دستور العمل های ایمنی منطبق با مخاطره و کاهش هزینه های بیمه ها به علت افزایش ضریب ایمنی است.
انتهای پیام
نظرات