دکتر ابوالفضل باقریفرد یکشنبه ۳۰ مهر در آیین بزرگداشت احمدرضا احدی به عنوان یکی از شهدای شاخص کشور در شهر ملایر، با بیان اینکه با وجود اینکه رشته بنده پزشکی بوده است اما تا دو ماه پیش شناخت دقیقی نسبت به شهید احدی نداشتم، اظهار کرد: امروز عمیقاً معتقدم کسانی که در این مراسم حضور دارند، به نوعی توسط خود شهید دعوت شدهاند.
وی ادامه داد: دو ماه پیش یک جلسه در رابطه با نخبگان پزشکی در تهران داشتیم که در آن جلسه کتاب «حرمان هور»، شهید احدی را به عنوان هدیه به حضار اهداء کردیم، بنده در آن جلسه صفحاتی از این کتاب را ورق زدم و نسبت به آن به شدت علاقمند شدم.
باقریفرد با اشاره به اینکه امروز یکی از آرزوهای بسیار بزرگ و دست نیافتنی خیلی از دانشآموزان قبول شدن در رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران است، خاطرنشان کرد: این در حالیست که کسی مثل شهید «احمدرضا احدی» بلافاصله بعد از قبولی در رتبه اول رشته پزشکی آن هم در دانشگاه شهید بهشتی تهران، همه چیز را رها میکند و به سمت جبههها پیش میرود.
معاون آموزش وزارت بهداشت با اشاره به اینکه شهید عازم جبهه و رزمنده میشود و همانجا به نوعی شهید شده چرا که شهید کسی است که از همه چیزش در راه خدا میگذرد، تصریح کرد: شهید احمدرضا احدی مایه افتخار ملایر، استان همدان و کشور و فردی با خصوصیات منحصربفرد و و روحیات متعالی بوده است.
وی کتاب «حرمان هور» که ماحصل دستنوشتههای شهید احمدرضا احدی است را اثری فوقالعاده ارزشمند در حوزه ادبیات دفاع مقدس دانست و افزود: این کتاب توسط یک جوان ۲۰ ساله در سال ۱۳۶۲ به رشته تحریر درآمده و نشان روح بلند و متعالی و افق دید شهید احمدرضا احدی بوده است.
وی مطالعه دقیق کتاب حرمان هور را به نسل جوان، دانشجویان و اساتید توصیه کرد و ضمن تقدیر از دانشگاه ملایر و بانیان برگزاری این مراسم باشکوه اظهارامیدواری کرد: همگی از پیروان و رهروان صادق و مخلص شهید احمدرضا احدی باشیم.
یادوارههای شهدا باید «شهید» تربیت کنند
نماینده مردم ملایر در مجلس نیز با تأکید بر اینکه با تفکر و تدبر در جهانبینی شهید احمد رضا احدی به این نکته پی میبریم که وی خود را مأمور به وظیفه میدانست و اظهار کرد: شهید احدی روح بسیار بزرگی داشت.
هادی بیگینژاد افزود: اگر سال ۱۳۹۰ را بررسی کنیم تاکنون تنها ۱۱ نفر میتوانستهاند رتبه اول کنکور را کسب کنند، این درحالیست که خانواده این افراد و خود این اشخاص، شرایط خاصی را سپری کردهاند تا این موفقیت را کسب کنند.
وی ادامه داد: بعد از مطالعه در جهانبینی و نوع نگاه متعالی و پخته شهید «احمدرضا احدی» به این نکته میرسیم که آنقدر دنیا و تعلقات مادی آن برایش کوچک بود که قبول شدن در رتبه اول رشته پزشکی جالب به نظرش نمیآمد.
بیگینژاد خاطرنشان کرد: بعد از قبولی در کنکور از شهید احدی میخواهند که برای ادامه تحصیل به دانشگاه برود اما او تأکید میکند که «امام گفته جنگ در رأس امور است».
نماینده مردم ملایر در خانه ملت با اشاره به اینکه شهید احدی در همه امور خود را مأمور به وظیفه میدانست، تصریح کرد: یادوارههای شهدا باید «شهید» تربیت کنند و حضار در این مراسم باید از شهدا الگو بگیرند.
وی با اشاره به اینکه دیدگاه و روح متعالی شهید احمدرضا احدی آنقدر ارتقاء یافته بود که دنیا و همه متعلقات در آن را کوچک میدید، افزود: او و همرزمانش بزرگی و عزت را در جای دیگری مشاهده میکردند.
بیگینژاد با تأکید بر اینکه امروز باید «هنر» را در خدمت فرهنگ شهدا بیاوریم، خاطرنشان کرد: ملایر شهر گرامیداشت شهداست و باید تلاش شود در کنار این همایشها به سمت مردمیسازی یادوارههای شهدا برویم.
به گزارش ایسنا، امروز نخستین همایش بزرگداشت دانشجوی نخبه شهید «احمدرضا احدی» با حضور دکتر ابوالفضل باقریفرد، معاون آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان میهمان ویژه، مادر و برادر این شهید بزرگوار، جمع کثیری از نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مسئولان و دانشجویان و اساتید در فضایی معنوی در محل سالن مرکز همایشهای شهید حاج رسول حیدری دانشگاه ملایر برگزار شد.
پخش مستند شهید احدی با عنوان «از دانشگاه تا دانشگاه»، اجرای سرود کنکور شهادت، اجرای گروه تئاتر ماه و مها، تئاتری با محوریت مادر شهید احدی، رونمایی از کتاب «زلال مثل آب»(زندگی شهید محمد روستایی)، رونمایی از کتاب «فاتح دوئیجی»(زندگی شهید حیدر کاظمی)، رونمایی از ترجمه کتاب «حرمان هور»(دستنوشتههای شهید احدی) و روایتگری حاج کریم مطهری(فرمانده گردان غواصی) از برنامههای اصلی این همایش بود.
گفتنی است؛ شهید «احمدرضا احدی» در ۲۵ آبان سال ۱۳۴۵ در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد، سال ۱۳۶۴ موفق به کسب رتبه نخست کنکور در رشته پزشکی شد، شهید احدی با حضور در جبهههای جنگ، در عملیات کربلای ۵ در اسفند سال ۱۳۶۵ به شهادت رسید و پیکر پاکش در گلزار شهدای عاشورا به خاک سپرده شد، وصیتنامه وی شامل یک جمله است «فقط نگذارید حرف امام(ره) به زمین بماند».
انتهای پیام
نظرات