حجتالاسلام ناصر صفریافلاکی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: نوسازی جداول و سنگفرش پیادهروها، احداث و توسعه فضای سبز و بوستانها و همچنین آن دسته از فعالیتهای فرهنگی که یکباره رضایتبخش معتنابهی از عوام و خواص را کسب کرده و اجتماع مردمی و پوشش رسانهای و صداسیما و ... را در پی داشته باشد، بیشتر در دستور کار شهرداریها بوده و کارهای مهمی که این ویژگیها را نداشته باشند، نوعاً مورد بیتوجهی و چه بسا مورد کارشکنی قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: حتی پروژههای متوسطی که در سالهای گذشته آغاز شد مانند پارکینگ آقاجانیبیگ، مجتمع تجاری مدرس و مجموعه تجاری شهید فهمیده به این علت نیمهکاره مانده اند که مدیران شهرداری ترجیح میدادند بودجه حجیم شهرداری را در گوشه کنار خیابانهای شهر، خرج جالیز و جدول کنند تا رفع معضلات مزمن و اصلاحات اساسی و یا حداقل تکمیل همان پروژههای نیمهتمام.
صفریافلاکی با بیان اینکه اولویت بودجه شهرداری در سال جدید ترافیکی است، تأکید کرد: از روز اول این تهدید را به دوستان در شورا متذکر شده بودم اما اثری نداشت تا اینکه سال گذشته وقتی شهرداری بودجه ۱۴۰۲ را به صحن آورد و اعلام کرد که اولویت بودجه فرهنگی است، بنده اعلام کردم که اولویت بودجه باید ترافیکی باشد و به ویژه چند معبر مهم باید باز شود چرا که این بازگشایی علاوه بر روان شدن ترافیک، ارزشافزوده بسیاری برای آن مناطق به دنبال داشت و به نوعی محرک توسعه نیز بود البته همه پیشنهادهای ما مصوب نشد اما بودجه نسبتاً خوبی در حوزه ترافیک و حملونقل بسته شد.
بریده شدن رگ حیات شهردای با حذف پروژههای خُرد
وی خاطرنشان کرد: شورانشینان در روز اول دریافت بودجه اجماع داشتند که پروژههای خُرد را کنار بگذارند بنابراین جوب جدولکاریها در قبال طرحهای مهمتر، کنار گذارده شدند مثل اصلاح پیادهرو مهدیه، پاستور و جاده گنجنامه اما شهرداری انگار با حذف این خُرده پروژهها، رگ حیاتش بریده بود و هر روز تلاش میکرد اینها را وارد بودجه کند و در نهایت بنده ندانستم چطور شد که همه این خُردهکاریها دوباره در بودجه نشست و در میدان عمل هم زودتر از اولویتهای مدنظر شورا عملیاتی شدند.
طرحهای مهم شورا تا پایان سال نیز زمین خواهد ماند
نایب رئیس شورای شهر همدان اظهار کرد: تصور بنده این است که طرحهای مهم شورا تا پایان سال نیز زمین خواهد ماند و برخی از آنها را در قالب اصلاح بودجه تغییر دادند و در نهایت همان خواستههای شهرداری در جلو بردن کارهای خُرد و غیرواجب در بودجه محقق خواهند شد چرا که کارهای بزرگ، به اندازه جدول کنار خیابان، ویترین نیستند و جلب توجه نمیکنند.
صفریافلاکی ادامه داد: اساساً وقتی مردم (به زعم برخی مدیران) با چند جدول گرانیتی در خضر و حصار و ... راضی میشوند چرا باید شهرداری به خودش زحمت مطالعه و همت و دقت بیشتر، برای کارهای بزرگتر را بدهد!؟
وی با اشاره به اینکه مدتی است ورد زبانها این شده است که کارهای بزرگ نیازمند ۱۰ _۱۲ سال ماندگاری بر کرسی شهرداری است، افزود: وای از روزی که ماندگاری برای اهداف بزرگتر به خودی خود، اصالت یابد، اهل سیاست میدانند چه خواهد شد.
این عضو شورا تصریح کرد: به نظر بنده، اصرار و پافشاری شهرداری بر حفظ تیم فوتبال شهرداری، با وجود هزینههای گزاف و موانع قانونی را میتوان در همین فضا و چهارچوب تحلیل کرد؛ یعنی شهرداری بهجای تأمین زیرساختهای ورزشی و ترویج ورزش همگانی و تقویت ورزش در محلات که در مجموع کارهای بزرگ و عاقلانه و البته نیازمند زحمت مستمر هستند، یک تیم فوتبال میدهد که اسم شهرداری همدان را هم در رسانه ملی تکرار کرده و هم بر سر زبان تعدادی هوادار و ورزشینویس میافتد و هم تعدادی سیاستمدار سبد رأی به دست را راضی میکند.
انتهای پیام
نظرات