• پنجشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402072719304
  • خبرنگار : 50201

معاون وزیر علوم:

دانشگاه علوم دریایی در بهره‌برداری از دریا پیشگام شود

دانشگاه علوم دریایی در بهره‌برداری از دریا پیشگام شود

ایسنا/مازندران معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، توسعه دریا محور را جزو پیشنهادات مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت استفاده از دریا، ضرورت دارد این دانشگاه در بهره‌برداری از دریا آنچه مغفول مانده است پیشگام شود.

علی خطیبی امروز ۲۷ مهر ماه در آیین آغاز سال تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر، با اشاره به توانمندی فارغ التحصیلان این دانشگاه در تولید ناو تمام ایرانی که توانست دور دنیا را پیمایش کند، اظهار کرد: این رویداد مهم در زمانی روی داد که در کل دنیا سانسور هستیم و هیچ کشوری توانمندی ایران را ارائه نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه کشور ما در طول دوره طاغوت یک کشور وابسته به لحاظ نظامی و اقتصادی بود، افزود: اما کارنامه ما در طول نظام جمهوری اسلامی بسیار درخشان و سرمان بالا است.

معاون اداری مالی وزارت علوم با بیان اینکه تا پیش از انقلاب حتی قادر به تولید سیم خاردار نبودیم و در اوایل انقلاب پزشکان ما از هند و پاکستان بودند، تصریح کرد: امروز بیماران از ۱۷کشور دنیا در ۳۷ رشته تخصصی به کشور ما مراجعه می‌کنند.

خطیبی توسعه دریا محور را جزو پیشنهادات مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت استفاده از دریا، ضرورت دارد این دانشگاه در بهره‌برداری از دریا آنچه مغفول مانده است پیشگام شود.

وی بر استفاده از دانش بنیان‌ها و ظرفیت سایر دانشگاه‌های استان تاکید کرد و افزود: در حوزه کشتی سازی، صنایع دریایی و دانش بنیان باید کار شود.

این مسئول اضافه کرد: برای اولین بار در کشور دانشگاه نوشیروانی بابل موفق شد خودروی شاهین را برقی کند.

وی افزود: سال گذشته پس از نقدهایی که برخی از مردم و دانشجویان خدمت مقام معظم رهبری نسبت به کیفیت پایین برخی خودروهای داخلی داشتند ما با شرکت سایپا صحبت کردیم و آمادگی خود را برای کمک اعلام کردیم.

معاون اداری مالی وزیرعلوم تصریح کرد: به شرکت سایپا اعلام کردیم در اجرای این کمک نه پولی می‌خواهیم نه چیز دیگری فقط چون به رهبر عزیز ما در این خصوص نقد کردند به ما بر خورد لذا تصمیم گرفتیم که اقدامی در این خصوص انجام دهیم.

خطیبی خاطرنشان کرد: مسئولین سایپا گفتند ما در حال پیگیری و رایزنی هستیم تا بتوانیم خودروی شاهین را برقی کنیم اما به دلیل تحریم‌هایی که علیه جمهوری اسلامی ایران شده است متاسفانه اجازه ورود تکنولوژی را به ما نمی‌دهند.

وی اضافه کرد: ما با رؤسای دانشگاه‌هایمان صحبت کردیم و آقای گنجی رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل اعلام کرد اگر یک خودروی شاهین به ما بدهید ما اینکار را انجام می‌دهیم.

معاون وزیر علوم یادآور شد: در آن زمان پذیرش این ادعا کمی سخت بود اما دیروز بازدیدی که از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل داشتم شاهد بودیم که خودروی شاهین را برقی کردند و این افتخاری است برای نخبگان و دانشگاهیان ما که برای اولین بار این کار در کشور در دانشگاه نوشیروانی بابل انجام شد.

معاون وزارت علوم با تاکید بر اینکه گفتمان سازی یکی از اصلی‌ترین محورها است، گفت: مردم ما با این مقوله چندان آشنا نیستند و نیاز است دانشگاه علوم دریایی به مسئولیت اجتماعی خود بیشتر عمل کند تا مردم با این دانشگاه بیشتر آشنا شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha