نادر مزینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: استودیو کشاورز با همکاری متخصصان علمی و فنی، برنامههای آموزشی و ترویجی مناسب در جهت آموزش و رفع مشکلات بهرهبرداران و ارائه توصیههای کارشناسی به فعالان حوزه کشاورزی تولید و پخش خواهد کرد.
وی افزود: تعامل نزدیک واحدهای اجرایی و تحقیقاتی، افزایش علم و فناوری مدرن در عرصه تولید و داشت، مشاوره به کشاورزان به منظور افزایش بهرهوری بخش کشاورزی، از مهمترین اهداف راهاندازی استودیو کشاورز در شبکه برکت و شبکه استان اصفهان است.
رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی کاشان، تصریح کرد: گسترش فناوریهای مدرن اطلاعات و ارتباطات فرصتی برای آموزش بهرهبرداران است و با توجه به ظرفیتهای موجود، شبکه برکت در بستر اینترنت در مرکز استانها راهاندازی شده و کاشان، اولین شهرستان است که به فعالیت در این حوزه اقدام کرده است.
مزینی تأکید کرد: برنامههای آموزشی ما تقاضامحور و بر اساس نیاز کشاورزان طراحی و اجرا میشود و جامعه هدف و علاقهمندان علاوه بر شبکه آموزش با استفاده از کامپیوتر یا تلفنهای هوشمند اندروید میتوانند این برنامهها را در هر نقطه از کشور دریافت کنند.
وی گفت: آموزش کشاورزان یکی از برنامههای محوری جهاد کشاورزی است و در نیمه نخست سال جاری ۱۶ کارگاه آموزشی با حضور ۳۵۰ نفر از بهرهبرداران حوزه کشاورزی برگزار شده که ۱۶۰ نفر آنها بانوان بودهاند.
رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی کاشان، افزود: بهرهبرداران نیازمند اطلاعات کاربردی و مهارتی با حضور متخصصان حرفه خود هستند و برنامههای آموزشی محدود به ارائه اطلاعات نظری و تئوری جوابگوی نیاز آنها نیست.
انتهای پیام
نظرات