مجید یوسفینوید در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: توسعه و بازگشایی معابر و بلوارهای اصلی سطح شهر، فرصت است و استفاده از این فرصتها میتواند توسعه پایداری شهری را به همراه داشته باشد.
یوسفینوید افزود: پیگیری بازگشایی معابر سطح شهر نهاوند در دوسال گذشته با هدف توسعه شهر و ساماندهی ترافیک به صورت جدی انجام شده و بسیاری از معابر بازگشایی شده و برخی دیگر به علت طول بالای معبر و نیاز به عملیات کوهبری و خاکبرداری در حال انجام است.
وی ادامه داد: از جمله این بازگشاییها میتوان به شهرک فارابی پس از سالها بلاتکلیفی و ایجاد میدان ارتش، بلوار خبرنگار به شهید سلیمانی، شیخ منصور به شهرک فارابی، دوخواهران به بلوار امام حسین(ع) و خاقانی اشاره کرد همچنین در بحث اصلاح معبر هم بلوار شهید بهشتی و بلوار سردار سلگی(مقابل سپاه) از دیگر اقدامات اجرایی شده توسط شهرداری نهاوند است.
شهردار نهاوند تصریح کرد: در نهایت تملک و بازگشایی و اجرای جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت معبر جدید بلوار خبرنگار به بلوار سردار سلیمانی از اقدامات جدید شهرداری نهاوند در ادامه راه نقشه توسعه است.
وی اضافه کرد: با تملک این بلوار که از سالها قبل به علت وجود معارض رها شده بود، توانستیم بلوار خبرنگار را به بلوار سردار سلیمانی متصل کنیم تا علاوه بر خروج از بنبست این مناطق، بتواند ترافیک باغبهشت را در آیینهای مربوطه و پنجشنبهها به حداقل برساند.
یوسفینوید معتقد است که احداث معابر جدید سبب کاهش ترافیک، رفع گرههای ترافیکی و دسترسی راحتتر شهروندان به سایر مناطق شهر خواهد شد.
وی با بیان اینکه در دو سال اخیر با مدیریت هزینهها، بهرهوری نیرویهای انسانی، افزایش و توسعه ماشینآلات توانستهایم معابر رها شده چند ساله و مورد نیاز شهر را با کمترین هزینه شروع به بازگشایی کرده و به نتیجه برسانیم، افزود: ادامه توسعه معابر با هدف بهبود شرایط در برنامه شهرداری قرار دارد و براساس اولویت اجرایی خواهد شد.
شهردار نهاوند در ادامه گفت: با توجه به تردد بالای خودروهای سنگین از کمربندیهای شهر و تخریب آسفالت این جادهها، عملیات آسفالت کامل با پیگیری نماینده شهرستان در مجلس و همکاری اداره راهداری و حملونقل جادهای در نهاوند آغاز شده است.
وی تأکید کرد: در این عملیات مبلغ تقریبی برآورد حدود ۲۰۰ میلیارد ریال است که ۱۰۰ میلیارد ریال طی تفاهمنامه تنظیمی شامل اصلاح و اجرای زیرساختها، لکهگیری و زیرسازی توسط شهرداری و مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال در قالب روکش کامل آسفالت از طریق اداره راهداری و حملونقل جادهای انجام میگیرد.
یوسفینوید یادآور شد: شهرداری نهاوند در انجام آسفالت معابر، در دو سال گذشته به صورت جدی پیگیری و بیش از ۹۰ درصد معابر، محلات و مناطق سطح شهر که در دهههای گذشته حفاری و تخریب شده بود و همچنین کوچههای خاکی که عملیات آسفالت آنها تاکنون انجام نشده را با برنامهریزی لکهگیری و روکش آسفالت کرده و تلاش میشود تا پایان فصل کاری ۱۰ درصد باقیمانده نیز به اتمام برساند.
شهردار نهاوند در بخش دیگری با بیان اینکه آخرین تغییر درجه این شهرداری سال ۸۴ بوده، از ارتقاء درجه شهرداری نهاوند از ۸ به ۹ خبر داد و گفت: با این ارتقاء مسیر جذب اعتبارات ملی در اجرای پروژههای بزرگ شهری هموارتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه وزارت کشور شهرداریها را براساس جمعیت، درآمد و موقعیت جغرافیایی شهر درجهبندی میکند، خاطرنشان کرد: درجهبندی شاخص و ملاکی است تا دولت براساس آن میزان اعتبارات عمرانی مورد نیاز برای اجرای پروژههای شهری از جمله تأمین بودجه، تجهیزات و ماشینآلات لازم را پیشبینی کند.
یوسفینوید افزود: از این رو میتوان گفت درجه شهرداری، شاخصی برای تعیین میزان توسعه شهر است و از سوی دیگر هر چه شهری توسعهیافتهتر باشد به علت درجه بالاتر اعتبارات بیشتری دریافت میکند.
وی ادامه داد: در مجموع میتوان گفت درجهبندی شهرداریها ملاک عمل برای تعیین ساختار سازمانی، پستهای اداری، حد نصاب معاملاتی و دریافت اعتبارات ملی است که این مهم با پیگیریها به انجام رسیده تا یکی دیگر از مشکلات کهنه و فراموش شده شهر نهاوند رفع شود.
یوسفینوید تأکید کرد: رها کردن موانع توسعه و انجام کارهای روزمره در شهرداری باعث عقب ماندن شهر و ایجاد مشکلات برای شهروندان میشود که پیگیری نیازهای شهر و رفع مشکلات باید در لحظه انجام گیرد تا سد راه توسعه و پیشرفت نشود.
وی در پایان بیان کرد: تاکنون موانع و مشکلاتی در شهر رفع شده که از سالهای گذشته برجای مانده و مشکلات بسیاری برای شهروندان و شهرداری ایجاد کرده بود اما اکنون ایجاد زیرساختها و هموار کردن مسیر پیشرفت و توسعه، نهاوند را روی ریل قرار داده که این تغییرات طی دو سال گذشته آغاز شده و روزبهروز بهتر و بیشتر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات